Партньор на Проватон
 Анджелина Джоли: Нашите преживявания, добри и лоши, ни правят това, което сме

Анджелина Джоли: Нашите преживявания, добри и лоши, ни правят това, което сме

Сподели в

Анджелина Джоли е символ на независима, смела и борбена жена. Любяща майка, филантроп тя е просто една жена, която въпреки възходите и паденията в живота си има позитивна перспектива за живота.

Как да бъдете щастливи? Анджелина Джоли съветва.

Изберете щастието: „Разбрах, че да бъдеш щастлив е въпрос на личен избор“, казва тъмнокосата красавица. Човек никога не иска да дразни останалите с поведението си или да не бъде забавна компания за другите, но човек трябва да е щастлив. Когато се доверявам прекалено много на логиката и игнорирам инстинктите си, тогава си навличам неприятности“.

Учете се от лошото: Анджелина е известна със своята устойчива природа. Вярвам в старата поговорка:“ Това, което не те убива, те прави по-силен. Нашите преживявания, добри и лоши, ни правят това, което сме. С преодоляването на трудностите ние ставаме по-силни и зрели“.

Уважавайте интелекта си: „Вашата интелигентност е всичко – умът ви и това, с което запълвате ежедневието си. Ако една жена обича да прекарва деня си, ходейки на шопинг – то това ще бъде тази жена. Другата, която прекарва деня си в четене, пътуване, учене и разговори с хората – това ще бъде тази жена. Бъдете тази, която наистина искате да сте. Трябва да насърчаваме младите момичета да знаят това, защото копират много от поведението на другите. Когато им се обясни те ще знаят и ще го почувстват. Тогава техният свят ще се промени.“

Избягайте от миналото: Говорейки от собствен опит, Анджелина споделя: „Трудно е да си нясно с това кой си, когато носиш със себе си толкова много проблеми от миналото. Научих се по-бързо да забравям и да продължавам напред към следващото място“

Прегърнете уникалността си:“Трябва да отпразнуваме това, което ни отличава от останалите, казва Анджелина за списание Hello. “ Разнообразието е нашата сила. Какъв скучен и безсмислен живот би бил, ако всички бяхме едни и същи.“

Голямата цел: Звездата винаги е насърчавала хората да излизат от черупката си и да изследват интересите си. „Ако не излезете от кутията, в която сте били отгледани, няма да разберете колко по-голям е светът“.

Животът е приключение: Анджелина вярва, че трябва да мислим за живота като вълнуващо пътешествие и да бъдем благодарни за това, което предстои. „Всеки път, когато се чувствам изгубена, изваждам карта и се вторачвам в нея. Взирам се, докато не припомня на себе си, че животът е гигантско приключение. Имам толкова много да направя, толкова много да видя“.

източник: lifetime.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *