Партньор на Проватон
 Новата фасада на Младежки дом във Варна става все по-мръсна и отблъскваща

Новата фасада на Младежки дом във Варна става все по-мръсна и отблъскваща

Сподели в

Обновената фасада на Младежки дом във Варна продължава да затъва в мръсотия, видя репортер на Moreto.net. Птичите изпражнения, прахта и мръсотията върху цветните панели, които покриват зданието, стават все повече. Поглед отблизо буквално отблъсква минувачите край сградата.

Младежкият дом се сдоби с изцяло нов и модерен външен облик в началото на лятото. Още след официалното презентиране на завършения обект бе видно, че поставянето на облицовката е приключило без да се почисти мръсотията от ремонтите дейности зад нея. Така продължи и в следващите месеци. Допълнение станаха и птичите изпражнения по външната част на панелите. Към днешна дата картината не е по-различна. Дори се е влошила, защото мръсотията и изпражненията са се натрупали още повече.

Настоящият облик на Младежкия дом е резултат от реализирания проект на архитектурното студио на арх. Димитър Стефанов, което спечели надпреварата за идейна визия. Стойността на всички реализирани дейности е 1.4 млн. лева. Освен работа по външната част e направено освежаване на вътрешните фоайета, подновяване на осветлението и санитарните възли. Средата вече е напълно достъпна за хора с увреждания.

 

източник: moreto.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *