Партньор на Проватон
 Обичаме ли половинката си повече след изневяра?

Обичаме ли половинката си повече след изневяра?

Сподели в

Нови изследвания показват интересни резултати. Проучване, направено от онлайн сайт за запознанства, показва, че много хора смятат, че тяхната половинка им става по-привлекателна след кръшкане.

След изневяра 70% от анкетираните твърдят, че се чувстват по-добре с дългогодишния си партньор.

Ето и какво показват данните: От 1700 анкетирани, 52% от жените и 56% от мъжете, след изневяра, продължили да правят секс със своя семеен партньор. Проучвания, направени от щатския университет в Мисури пък показват, че тези, които изневеряват само заради чисто физическата наслада от акта, са по-удовлетворени, а при тези, които изневеряват заради емоционални причини, се отчита спад при тяхната удовлетвореност.

“Участници в проучването твърдят, че след изневярата са по-щастливи, отколкото преди аферата”, казва проф. Алиша Уокър, който е специалист по сексуална култура в Мисури. 20-годишна жена, участвала в проучването, провело се от сайта за запознанства, споделя че е намерила удовлетворението, от което се нуждае, за да се върне при съпруга си и да се почувства “щастлив партньор”. Оказва се, че любовната афера е “премахнала тревогата” от брака ѝ. Друга жена от САЩ пък заявява, че след изневяра сексуалният ѝ живот у дома е “възроден”, което й позволява да стане “по-добра съпруга”, отколкото е била преди.

Какво кара изневерилите да се върнат при семейството си и да се чувстват по-доволни партньори отколкото преди?

– 76% казват, че това ги кара да се чувстват “по-живи”

– 48% заявяват, че се чувстват по-желани

– 37% заявяват, че техните емоционални нужди не са били задоволени от другия партньор, извън семейството.

woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *