Партньор на Проватон
 ТОП 5 НА С*КСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ

ТОП 5 НА С*КСУАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА МЪЖЕТЕ

Сподели в

Всяка дама има своите сексуални фантазии, които я карат да настръхва всеки път, когато си помисли за тях. Но дали еротичните блянове на жените и мъжете са еднакви?

Със сигурност всяка една от нас поне веднъж си е задавала въпроса: „Какви са сексуалните фантазии на мъжете?“. Каква ли жена искат да държат в обятията си? Кои от сексуалните си фантазии искат да превърнат в реалност?

Нека заедно хвърлим по един поглед в джунглата на мъжкото въображение и да разберем с какво са свързани сексуалните им блянове!

Секс с кинозвезда

Звучи много банално, но е факт! Много мъже желаят да се озоват в едно легло с кинозвезда. А някои от тях, докато правят секс с партньорката си, си представят, че са с някоя известна холивудска красавица с пълни устни и пищни гърди.
И така осъществяват фантазията си.

5 женски фантазии за секса

Не можем да ги виним за нищо, все пак мъжете обичат с очите. Нима могат да останат равнодушни към идеалните форми на жените? Те са устроени по този начин, дори и партньорката им да не отстъпва по нищо на въпросната холивудска дива!

Секс с шефката

Прието е да се смята, че мъжът е главният съблазнител, от когото винаги идва инициативата за секс. Но самите представители на силния пол не смятат така! Те мечтаят да бъдат съблазнени от силна жена, а защо не от шефката си. Бленуват да бъдат подчинени от нея и да изпълнят всичките й желания в леглото.

Но ако подобна фантазия често се превръща в реалност, ролята на вечния подчинен едва ли би ги устроила!

Секс с девственица

Някои мъже мечтаят да правят секс с девствено момиче, с т.нар. Лолита. В обятията на неопетнено момиче те се чувстват важни и значими. Освен това, самочувствието им след секс с девственица значително се повишава.

Ще повлияе ли обаче реализирането на тази фантазия в развитието на по-нататъшните отношения с неопетненото до този момент момиче? И ще може ли тя да изненада и най-важното – да запази първия си мъж, с други достойнства, не е известно. В крайна сметка, сладък е само забраненият плод, а не този, който веднъж е бил опитан!

Екстремен секс

Някои мъже дават мило и драго за секс с адреналин. Много от тях мечтаят за полов акт високо в небето, докато летят с колата си по пътя или в асансьора на някоя сграда. С две думи: кой мъж не обича скоростното и запомнящо се шофиране? Все пак впечатленията след екстремния секс не могат да се сравнят с нищо!

Но, от друга страна, такъв секс може да доведе до необратими последици, ако двамата партньори забравят за предпазните мерки, особено ако го правят, докато колата се движи.

Оргия

Мъжете обичат, когато по време на секс партньорката им се грижи да им достави удоволствие. А ако има няколко жени, които да ги задоволяват и да им доставят удоволствие, като всяка от тях изпълнява своите функции, сексът ще се превърне в своеобразно антично действие.

С други думи, някои мъже тайно мечтаят за групови секс с няколко партньорки, за предпочитане мулатки, азиатки и т.н. Най-често такава фантазия възниква чрез подсъзнателни мисли и се въплъщава в еротични сънища. И отново убеждава мъжа, че той е полигамен, поне в сънищата си.

източник: jenata.blitz.bg

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *