Партньор на Проватон
 За четвърти път в двора на “Карин дом” се събират усмивки

За четвърти път в двора на “Карин дом” се събират усмивки

Сподели в

Благотворителния семеен фестивал с кауза ще се проведе на 15 и 16 септември в сърцето на Морската градина.

За четвърта поредна година дворът на “Карин Дом” в сърцето на Морската градина на Варна ще се преобрази в още по-красиво място, за да посрещне благотворителния семеен фестивал “Усмихни се, Карин дом”. “Нова Варна” е медиен партньор на фестивала.

На 15-ти и 16-ти септември от 10:00 до 22:00 ч. фестивалът ще предложи забавления за цялото семейство – от детски кът и работилници за най-малките до занаятчийски и фермерски пазар и вкусно барбекю и крафт бира.

Открита сцена ще събере известни музиканти​ ​и танцьори. Богатата програма и забавления ще позволяват всяко семейство да прекара тук целия уикенд със семейството и приятелите си, благодарение на широките площи за пикник, разнообразието от храни, напитки и детски ателиета през целия ден.


Това, което превръща „Усмихни се“ в уникален фестивал, е не само прецизната организация, но и неговата основна идея – Забавление с кауза. Събраните по време на фестивала средства (от дарение за вход, участие в томбола и закупени продукти, работилнички) се използват за благородната кауза на “Карин дом” След първото издание на този фестивал през 2015 г., “Карин дом” откри група „Усмивка“ за деца с комплексни нужди и група „Малки+” за деца с комуникативни затруднения. Повече информация за събитието вижте тук.

“Карин Дом”, който тази година отпразнува своя 22-ри рожден ден, е организация с водеща роля в предоставянето на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства. През годините “Карин дом” се развива и израства като терапевтичен център за деца със специални потребности, в който работят висококвалифицирани специалисти: кинезитерапевти, рехабилитатори, логопеди, психолози, специални педагози, социални работници.

Годишно “Карин дом” подкрепя над 300 деца и семейства и обучава над 1200 специалиста.

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *