Партньор на Проватон
 Аня Пенчева ни „показва“ как една жена може да бъде щастлива! „Тя, той и още двама-трима“ на 18.10 в Канев център

Аня Пенчева ни „показва“ как една жена може да бъде щастлива! „Тя, той и още двама-трима“ на 18.10 в Канев център

Сподели в

Сред големите изненади с откриването на театрален сезон 2018/2019 е Аня Пенчева

След страхотен успех, препълнени зали и летни театри и билети на „Търси се“ във Варна, Пловдив и Добрич, на 18 октомври от 19.00 часа и зала Канев център ще се окаже малка за премиерата в Русе на „Тя, той и още двама-трима“ от световноизвестния унгарски драматург Жолт Пожгай.

Богдан Петканин е режисьорът на зрелището, в което участват още Кирил Ефремов, Александър Кадиев, Ненчо Илчев, Тончо Токмакчиев и Тихомир Благоев.

Все още билети могат да бъдат закупени ЕДИНСТВЕНО от касата на Канев център всеки работен ден от 10.00 до 14.00 и от 16.00 до 18.00 часа. Телефона за информация е 082/888-636.

Шест театрални миниатюри. Шестима мъже. Шест първи срещи. Шест смъртни случая. Шест експлозии от смях и абсурд … и една невероятно отчаяна жена.

Комедията „Тя, той и още двама трима…” е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. „Смъртоносният секстет” Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев ни разказват за живота такъв, какъвто мислим, че не е. Пет театрални миниатюри. Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живота си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща. Тя е такава каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа след себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко!

източник: sputnik.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *