Партньор на Проватон
 5-ма души спечелиха двойни билети за Световното по волейбол

5-ма души спечелиха двойни билети за Световното по волейбол

Сподели в

Петима души спечелиха безплатни двойни билети за мач на националите по волейбол на Световното първенство във Варна, след като събраха най-много харесвания на свои снимки с умалените волейболни мрежи, публикувани в социалните медии.

Мария Стаматова, Теофан Базан, Маргарита, Карлос П. и Татяна Спасова ще получат съобщения в профилите си във Facebook и/или Instagram. Победителите са обявени и във фейсбук страницата „Световно първенство по волейбол – Варна 2018″.

Световното първенство по волейбол за мъже ще се проведе от 9-ти до 30-ти септември в България и Италия, като Варна е българският град, който ще приеме най-много мачове. Националният отбор на България ще изиграе мачовете си от група D на първата фаза между 9 и 18 септември в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта във Варна.

„Лъвовете“ се изправят срещу Финландия (9 септември), Иран (13 септември), Пуерто Рико (14 септември), Куба (16 септември) и Полша (18 септември). Мачът на откриването във Варна изправя България срещу Финландия от 20,30 ч. на 9 септември. В същия ден във Флоренция другият домакин на турнира – Италия, ще се изправи срещу Япония.

На световното ще участват 24 отбора, разпределени в четири групи по шест тима. Във Варна между 21 и 23 септември ще премерят сили и някои от продължилите към втората фаза световни волейболни сили. В зала “Конгресна” ще се изиграят общо 21 двубоя – 15 от първата фаза и 6 от втората.

източник: novavarna.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *