Партньор на Проватон
 Безплатни туристически обиколки за варненци по случай Деня на Съединението на България

Безплатни туристически обиколки за варненци по случай Деня на Съединението на България

Сподели в

Туровете ще са с продължителност 2-3 часа и ще се водят от варненописеца Християн Облаков

По случай Деня на Съединението на България на 6-ти септември (четвъртък), във Варна ще се проведат безплатни туристически обиколки изцяло на български език. Това съобщи Тихомир Патарински от Туристическия информационен център.

Обиколките ще са с обичайния маршрут от Катедрален храм „Успение Богородично” през паметника на Цар Калоян, паметника на Граф Игнатиев, Театъра, шадраваните, Етнографски музей, дома на архитектите, католическата църква, малката Богородица, Римски терми, музей за Нова история на Варна, малките терми, градските басейни, Военноморски музей, кораба Дръзки, Аквариума, Планетариума, Шишковата градинка, Храм „Св. Архангел Михаил”, църква Св. Николай, ФК, Летния театър, ИУ-Варна, градинката на Севастопол, Художествената галерия, Община Варна и Археологическия музей.

Туровете ще са с продължителност 2-3 часа и ще се водят от варненописеца Християн Облаков. Важно е да се отбележи, че обиколките са безплатни, но влизането в сградите не.

Групи се организират всеки вторник, сряда, петък и събота от 10:30 часа в Туристическия информационен център на Козирката, като беседите са на английски език.

източник: varnautre.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *