Партньор на Проватон
 Дуейн Джонсън ще бъде хавайски крал във филм на Робърт Земекис

<> on December 13, 2017 in Hollywood, California.

Дуейн Джонсън ще бъде хавайски крал във филм на Робърт Земекис

Сподели в

Вече си мислeхме, че Дуейн Джонсън няма как да вмъкне още един филм в натоварения си график, но сега научаваме, че това не е така, макар и този му проект да се забави още доста време. Актьорът ще вземе участие в King на режисьора Робърт Земекис.

Базиран на сценарий, написан от Рандъл Уолъс (Смело сърце), King ще ни представи Джонсън в ролята на хавайския владетел Камехамеха. В случай, че се чудите за кого говорим – става дума за легендарния крал, който, пръв е обединил воюващите хавайски острови, като така е изпълнил пророчеството, което е заобикаляло легендарния му живот още от раждането му. Той е поел контрол над съдбата на Хаваите и е позволил на обирателите да развиват търговия с чуждестранните кораби от Европа. Когато са започнали да прииждат по бреговете на островите, очите на мореплавателите сигурно са виждали едно райско кътче, макар и нещо опасно, на което Саймън Меткалф и капитан Джеймс Кук да са станали свидетели, преди насилственото обединение от Камехамеха.

Да играе тази роля е мечта за Джонсън и сега той има възможността да я направи реалност, след като Земекис се е подписал под сценария, който му е бил изпратен. Тази комбинация от актьор, сценарист и режисьор веднага създаде наддаване сред големите студиа, което най-накрая беше спечелено от Warner Bros. и New Line. Двете компании ще продуцират филма заедно с тази на Дуейн Джонсън и редовния му сътрудник Бо Флин – Seven Bucks.

Наскоро Джонсън приключи работата по Jungle Cruise и му предстои да се захване със спин-оф-а на Бързи и яростни. В списъка с бъдещите му проекти са Red Notice, продължението на Джуманджи и филмът на DC – Черният Адам.

източник: popcornmovies.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *