Партньор на Проватон
 10 секси факта за мъжкия оргазъм

10 секси факта за мъжкия оргазъм

Сподели в

Ако искате да докарате до лудост един мъж в леглото, трябва да се запознаете с някои деликатни особености на мъжкото му достойнство и връхните точки на удоволствие, до което може да го доведе то. За да ви помогнем в постигането на тази така важна мисия от сексуалния живот на една жена, подбрахме за вас най-интересните и пикантни факти за мъжкия оргазъм:

1. Не гасете светлините!

Дами, не гасете лампата! Мъжете изпитват много по-силен и разтърсващ оргазъм, когато очите им имат възможността пряко да се наслаждават на приятната гледка на виещо се в ръцете им голо женско тяло. Така че, следва да се замислите трябва ли да изключвате светлините, преди да се отдадете на интимни ласки.

2. Бъдете подвижни и палави в леглото!

Колкото по-палава и подвижна е една жена в леглото, толкова по-голямо е удоволствието от секса на мъжа с нея. Партньорката, която обича да експериментира в различни пози и проявява достатъчно доза темпераментност в леглото, е по-съблазнителна от тази, която стои неподвижно и чака партньора си сам да свърши цялата работа.

3. Гладен стомах = по-добър секс

Ако правите секс с мъж, който току що си е похапнал подобаващо, не очаквайте той да се представи в най-добрата си форма пред вас. Нито вие ще се чувствате добре, нито той ще изпита пълноценно удоволствие от любовната игра. Доказано е, че обилното хранене преди половия контакт, особено приемът на няколко вида блюда, намалява притока на кръв към половите органи, което от своя страна рефлектира и върху качеството на ерекцията. Мъжкият организъм ще бъде зает с преработване на приетата храната и няма да има сили за възбуда.

4. Мъжът не обича да говори по време на секс

По време на оргазъм способността на мъжа да мисли практически е блокирана. Затова и разговорите по време на секс не са особено добра идея. Виж, стоновете и различните интимни фрази, с които да постигнете още по-голяма възбуда, са друго нещо.

5. Оставете го да си отдъхне преди следващата атака

За мъжете е много сложно да получат няколко оргазма подред, дори приятният интимен процес да продължи по-дълго време. Организмът им се нуждае от почивка за презареждане на батериите. Тук всичко зависи от физиологичните особености на партньора ви. На някои мъже са им необходими само 15-20 минути, за да влязат отново във форма, на други – около час.

6. Оргазмът премахва главоболието

Любопитно изследване стигна до извода, че оргазмът е перфектен заместител на хапчето за глава. Този факт обаче, за разочарование на нежните половинки, които често пъти се оплакват от подобен проблем, в по-голямата си степен важи по-скоро за мъжете.

7. Масажът на ушите засилва мъжкия оргазъм

Ново проучване показва, че масажът на ушите засилва оргазма на мъжете по време на секс. Ушите са ерогенна зона номер едно за силния пол, която може многократно да подобри усещанията в спалнята. Еротичният масаж започва с пръсти и завършва с език. Всички движения трябва да са леки и плавни, защото тази част на мъжкото тяло е изключително нежна.

8. Еякулацията и оргазмът са две коренно различни неща

Често дамите бъркат двете понятия. В действителност някои мъже имат способността да постигат оргазъм без еякулация, а при други оргазмът настъпва преди еякулацията. Възможно е също така оргазмът да не бъде свързан със семеизпразването или да настъпи няколко секунди след него. Други мъже, които са физически неспособни да еякулират, могат да открият, че те все още са в състояние да достигнат до оргазъм.

9. Мъжете изпитват по-кратки оргазми

Въпреки че мъжете биха могли да достигат по-често от половинките си до върховната наслада, техните оргазми са по-кратки. Докато женските могат да траят около 30 секунди, то мъжките продължават от 5 до максимум 20 секунди.

10. И мъжете стенат при оргазъм

Установено е, че близо 50 % от мъжете са неспособни да сдържат стоновете и конвулсиите си по време на оргазъм. Около 20% пък мълчат, а 10% започват несъзнателно да се щипят, скубят, да прехапват устни и дори да плачат. Към раздел странни реакции се причисляват и каруцарските ругатни – свидетелство за изживяването на неподправена наслада.
източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *