Партньор на Проватон
 Без черно и сиво тази есен

Без черно и сиво тази есен

Сподели в

Колкото и да ни е неприятно да го признаем, лятото бавно и сигурно отстъпва място на есента, а малко след нея ще дойде и зимата. Обикновено през горещия сезон залагаме на ефирните и цветни модни решения, а през есента като че ли ставаме малко по-сериозни и се обръщаме към строгите цветове. Но защо трябва да е така? Ето че тази година нещата ще се променят. Модните подиуми, на които дизайнерите представят колекциите си за есен/зима, искрят от жизнерадостни цветове. Ето кои ще са най-модерните за този иначе мрачен сезон.

Маслинено зелено

Това е един от популярните за есента оттенъци и е чудесна алтернатива на по-скучните цветове като черно и тъмносиво.

Небуланово синьо

Този оттенък е единственият представител на синьото за есента. Той често е сравняван с хитовия „navy blue”, който бе изключително модерен тази година, но е значително по-светъл. Свеж цвят, който може да ви напомня за морето, дори и когато в небето има повече облаци, а по земята – изпопадали сухи листа.

Червена круша

Един от най-модерните цветове за сезон есен/зима, който е много ефектен и наситен. Дрехите в червена круша изглеждат някак величествени.

Блестящ кветзал 

Това е наименованието на една красива екзотична птица в ярко зелен цвят, напомнящ тюркоазения. Меган Маркъл заложи именно на този цвят за една от първите си публични изяви с принц Хари миналата есен.

Жълто
Най-яркият цвят за есента, който не слиза от модните подиуми вече няколко сезона. Жълтото ви дава шанса да бъдете малко по-екзотични в студените дни. Всякакви негови оттенъци са строго желателни в гардероба ви през есента и зимата.

Лавандула

Нежен, красив, елегантен и напълно необходим в гардероба тази есен. Дълго време този цвят беше възприеман като твърде невинен и детски, но това твърдение вече е клише. Освен това той седи чудесно и мъжете, този сезон е препоръчителен.

Маково червено

Той е любим на по-смелите, които обичат да бъдат забелязвани. А освен това маково червените дрехи в гардероба говорят и за креативност.

Оранжево

Или по-точно огненото оранжево. Един наистина есенен цвят, който обаче ни вдъхва свежест в мрачните дни. Но не всеки би заложил на него, само най-смелите, които умеят да лавират добре между цветовите комбинации.

Ултравиолетови

Ултравиолетовото е и цветът Pantone за 2018 г. Той е един от любимите на вече покойния Дейвид Боуи, който обичаше да експериментира с модните си решения. Изключителнно красив цвят, няма да сбъркате, ако заложите на него.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *