Партньор на Проватон
 Бурни романтични страсти връхлитат Овена и Телеца през септември

Бурни романтични страсти връхлитат Овена и Телеца през септември

Сподели в

ОВЕН – През първата десетдневка на септември опитайте да съсредоточите действията си върху тези проекти и задачи, които сте сигурни, че ще донесат успехи и печалби. На 6 септември Меркурий ще влезе в сектора на работата ви, а управителят на сектора на професионалните ви успехи Сатурн става директен. Бъдете внимателни относно административните и правните въпроси, защото в тези области ще се сблъскате с трудности. Ще ви бъде дадена възможност да започнете нова съвместна работа. Тригонът на Слънцето с Плутон ще ви даде възможност да спечелите по-добра позиция чрез гъвкавост и находчивост. На 12 септември Юпитер ще направи секстил с Плутон, което ще ви създаде възможности да подобрите финансовото положение. Трябва да обърнете внимание на непредвидени обстоятелства, както и на нещо, което не сте решили навреме, по отношение на пари или на някакъв дълг. В същото време Венера ще направи опозиция с Уран, което може да наруши финансовите ви планове и да забави печалбата ви. Тези, които са безработни, ще нараснат шансовете им да си намерят подходяща работа. Само търсете по-усилено.

Любов – Дисхармоничните отношения на Венера с Марс ще внесат разногласия в личните ви отношения в началото на месеца, а когато планетата на любовта премине в знак Скорпион, може да започнат сцени на ревност и бурни страсти.

Опитите на свободните от вас да започнат емоционална връзка с човек, който им харесва отдавна, няма да донесе успех.

ТЕЛЕЦ – Първата десетдневка на септември ще бъде динамична. Ако имате частен бизнес, вашите печалби ще дойдат чрез закупуване на недвижими имоти, отдаване под наем на помещения, както и чрез други услуги. Когато Меркурий влезе в Дева на 6 септември, много полза ще ви донесат творческите идеи в бизнеса и увеличаване на клиентите. На следващия ден планетата ще образува хармоничен аспект със Сатурн, който ще регулира областта на работата и кариерата ви. Мнозина ще имат възможност да сключат договор с чуждестранен партньор за продажба на търговски стоки и увеличение на печалбите. В същото време опозицията на Слънцето с Нептун ви предупреждава да избягвате финансовите рискове на всяка цена. Възможно е да имате разногласия и конфликт на интереси с бизнес партньор. През втората десетдневка може да започнете новите проекти, на които досега пречеха неблагоприятните обстоятелства. Ще изпробвате нови начини на работа, които ще се окажат успешни. Секстилите на Юпитер с Плутон и на Венера със Сатурн ще увеличат вашата популярност и авторитет в обществото и сред вашия кръг. Третата десетдневка ще бъде успешна за тези, които се занимават с продукти за здраве, козметика и модна конфекция. Трудности ви очакват, ако се занимавате с туризъм и строителство.

Любов – Неблагоприятният и предизвикателен аспект на Венера с Марс, ще ви донесе конфликтни ситуации с любимия човек през първата десетдневка. Повишената страст и ревност ще предизвикат много вълнения в отношенията ви. Опозицията на Венера с Уран в дните около 12 септември може да доведе до неочаквана раздяла, затова бъдете много внимателни. За разрешаване на разногласията е необходим компромис.

Мнозина от свободните представители на знака ще започнат нова връзка и ще се почувстват щастливи и доволни.

БЛИЗНАЦИ – Голяма част от времето ви ще бъде посветено на работата и професионалните ви задължения. През първата десетдневка Слънцето ще направи опозиция с Нептун в сектора на работата и кариерата ви. Ако имате частен бизнес, може да се случи да допуснете грешка, която да ви струва доста пари. Възможно е да имате посещение от държавните органи за проверка или ако сте само служители във фирма, да се сблъскате с разногласия с началника или неправилни действия от негова страна. През втората десетдневка благоприятният аспект на Слънцето с Юпитер, който управлява сектора на работата ви ще подобри положението. Заедно двете планети ще сключат хармоничен аспект и с Плутон, което ще създаде благоприятни обстоятелства за увеличаване на вашите финанси. Възможно е да получите печалба от предходни инвестиции и ще можете да се възползвате от всички налични възможности за привличане на повече клиенти. Избягвайте новите големи и ненужни инвестиции, не поемайте излишни рискове. Безработните Близнаци ще могат да започнат нова работа в областта на образованието, развлеченията и администрацията.

Любов – Препоръчва се да се възползвате от хубавото време и да пътувате заедно с партньора си, да посетите хубави нови места или тези, от които са ви останали приятни спомени от преди. Това ще ви позволи да се отпуснете заедно, да си отделите повече време един на друг и да се сближите.

Необвързаните от вас ще предпочетат да се забавляват само така, без да влизат в сериозни емоционални връзки. Ще търсят приключения с необвързване.

РАК – През първата десетдневка на септември, Меркурий навлиза в сектора на комуникациите, откъдето ще направи тригони с Уран и Сатурн. Очаквайте голям успех в бизнес преговорите, където ще имате неочаквана помощ от сътрудник. Възможен е успех и в публичното пространство. Мнозина ще сключат изгоден договор, който ще донесе дългосрочна и стабилна полза. За да избегнете евентуални проблеми, внимателно прегледайте всяка точка от новия договор, защото може да има опити за измами. Втората десетдневка ви дава добри възможности за успех, ако сте свързани с областите на обществения живот и комуникациите. Марс на 19 септември прави квадрат с Уран, което може да доведе до конфликтни ситуации. Третата десетдневка на месеца ще бъде по-добра за вас. Меркурий и Слънцето ще направят тригон с Марс. Ще можете да постигнете напредък в областта на кариерата си. Това ще позволи на някои от вас да планират нови инвестиции и да стартират нови проекти, които ще се окажат печеливши в дългосрочен план. Безработните Раци ще могат да намерят работа в областта на комуникациите и като продавачи.

Любов – Благоприятният аспект на Меркурий със Сатурн през първата десетдневка в областта на любовта ви ще ви донесе повече сериозни разговори, които ще ви подпомогнат да намерите решения на всичко, което е приоритетно и в дългосрочен план е важно за вашите отношения да бъдат стабилни и обновени. Втората половина на септември може да бъде малко по стресираща и уморителна. Меркурий и Слънце ще направят квадрат със Сатурн, което може да е причина да възникнат проблеми в семейните отношения. Ще ви бъде трудно да се разберете с партньора си.

При необвързаните може да се развие следният сценарий. Лицето, което харесвате ще се държи безразлично и студено. Това първоначално ще ви разстрои и ще се откажете да правите нови опити за благоразположението му. Скоро обаче ще забележите, че някой, на когото не сте обръщали внимание досега, има симпатии към вас. Ако дадете шанс на това лице и се съгласите да излезете, ще започнете да го харесвате.

Какво ще донесе септември на следващите четири знака от зодиака, очаквайте да научите скоро >>

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *