Партньор на Проватон
 Любопитни факти за мъжкия оргазъм

Любопитни факти за мъжкия оргазъм

Сподели в

За да разберете по-добре мъжа в леглото, просто трябва да сте запознати с особеностите на мъжкия оргазъм, които се различават значително от този при жените. Събрахме 5 интересни факта за това как точно се достига кулминацията на възбудата при нашите интимни партньори.

Жените смятат бързата еякулация за егоизъм от страна на своя партньор. Това обаче може да е психологически, а не физиологичен проблем.

Твърде прибързаната еякулация, разбира се, е възможна в резултат на продължително въздържане от секс, но също така се случва и в резултат на дискомфорт на ниво чувства.

С правилния избор на поза е свързано достигането на оргазъм не само при жените, но и при мъжете. Само че при противоположния пол важен фактор е и визуалната картина, която му помага да получи максимално удоволствие. Да гледа партньорката си, която изглежда съблазнително в различните пози, които е заела, също има голяма роля. Така че, следва да се замислите трябва ли да изключвате светлините, преди да се отдадете на интимни ласки.

До пълноценен оргазъм достигат онези мъже, които преди акта не са се нахвърляли лакомо на храната. Доказано е, че обилното хранене преди половия контакт, особено приема на няколко вида блюда, може да намали притока на кръв към половите органи, което от своя страна оказва влияние върху ерекцията. Мъжкият организъм ще бъде зает с преработване на приетата храната и няма да има сили за възбуда.

По време на оргазъм способността на мъжа да мисли практически е блокирана. Затова и разговорите по време на секс не са особено добра идея. Виж, стоновете и различните интимни фрази, с които да постигнете още по-голяма възбуда, са друго нещо.

За мъжете е много сложно да получат няколко оргазма подред, дори приятният интимен процес да продължи по-дълго време. Организмът им се нуждае от почивка за презареждане на батериите. Тук всичко зависи от физиологичните особености на партньора ви. На някои мъже са им необходими само 15-20 минути, за да влязат отново във форма, на други – около час, а на по-възрастните мъже може да им е необходим цял ден.

източник: themainline.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *