Партньор на Проватон
 Следенето в социалните мрежи не води до нищо добро

Следенето в социалните мрежи не води до нищо добро

Сподели в

Социалните медии се превърнаха в неизменна част от социалния живот. Неразделно средство за комуникация между хората и платформа за самоизява. Е, нещата няма да се променят със сигурност, така и ще си остане.
Лошото е, че социалните мрежи започват да влият не толкова добре на любовните взаимоотношения. Че и на такива, които все още не са станали съвсем любовни. Оказва се, че често причиняват стрес и тревожност. За щастие, като повечето проблеми този може да бъде решен. Стига да има самоконтрол. Ако забележите някои признаци в поведението си, проверявайки личния профил на човека, с който се срещате… Трябва да ви светне червена лампичка.
Например: Често се случва, нещо, което сте видяли в социалните мрежи, да ви обезпокои. Или пък прекарвате твърде много време в разговори за това какво сте видяли в социалните мрежи.
Всъщност, ако имате самочувствие за себе си и доверие на човека, с който се срещате или сте вече във връзка, вероятно няма да имате тази постоянна нужда от проверка на действията му в социалните мрежи.
Защитете чувствата и настроението си! Помислете за поведението си и не правете неща, които да ви карат да се чувствате зле. В края на краищата не вредите само на себе си, а и на човека, който “столквате” нон стоп. Дали няма да му омръзне в някой момент?

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *