Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 27 август – 2 септември 2018

Любовен хороскоп за 27 август – 2 септември 2018

Сподели в

Ретроградната фаза на Марс приключва в понеделник. От 26 юни, събитията в любовта, сякаш бяха повече разочароващи. Сега започва период на рестарт на връзките и любовния живот. Ще можем да променим много неща. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица, представителите на зодия Овен ще се чувстват по-сигурни в любовта. Марс, който е ваша управляваща планета, беше ретрограден от 26 юни и този понеделник ще окаже влияние върху вашия знак. Със събуждането на Марс, ще се раздвижи и любовният ви живот. Макар че нямате недостиг на романтични възможности, сякаш не се възползвате максимално от тях. Сега може да промените пътя, по който се движите.

Телец

С половинката ще обсъдите много неща, свързани с отношенията ви, семейството, но ще има повече думи, отколкото действия. Има толкова много оптимизъм във въздуха, но не и достатъчно предприемане на стъпки.

Може дори да се чувствате така, сякаш вашият партньор обещава повече, отколкото той или тя може да направи. Друга възможност е, ако отскоро сте във връзка, вероятно имате планове да заживеете заедно. Бъдете внимателни, може би твърде рано взимате това решение.

Близнаци

Обвързаните представители на зодия Близнаци ще бъдат развълнувани. Възможно е да имате планове да започнете да водите по-здравословен начин на живот или пък идеи за проект, бизнес, който да ви донесе и повече приходи. Забавете темпото и не взимайте прибързани решения.

Рак

Възможно е да има сериозен конфликт между вас и половинката ви.  Залежал въпрос, който вие вече не желаете да премълчавате. Ще се отнасяте един към друг като към врагове, а не като към любим човек. Марс ще бъде главният виновник за нестабилността в любовния ви живот. Бъдете внимателни, не правете или не казвайте нещо, за което ще съжалявате на по-късен етап.

Лъв

Във вторник, Меркурий, който сега е в знака ви, ще отстъпи на Юпитер. Това означава, че ще говорите по-свободно за желанията си. Възможно е толкова много да искате да впечатлите някого, че да обещаете повече, отколкото може да изпълните. А може би ще кажете „Обичам те“ прибързано. Така или иначе, помислете два пъти преди да говорите. Думите имат значение.

Дева

Чудесни новини за Девите и по-специално за тези, чийто сексуален живот не е вървял хармонично напоследък. Марс, владетелят на вашето либидо и всички действия, ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката. В резултат на тази космическа промяна, сексуалното ви “безсилие” бързо ще се превърне в сексуално удовлетворение, без значение дали отскоро се намирате във връзка или имате сериозни взаимоотношения.

Везни

Най-накрая любовният живот на Везните ще се раздвижи. От 26 юни той беше в застой, заради Марс. Възможно е взаимоотношенията с половинката да са били неудовлетворяващи, да сте се отдалечили един от друг. Тези от вас, които са искали да създадат нова връзка, вероятно също са се сблъскали с невъзможността да я осъществят. За щастие, след понеделник може да очаквате големи обрати в любовта.

Скорпион

Още в началото на седмицата, благодарение на Марс, представителите на зодията ще почувстват раздвижване в областта на любовта. Ако скоро с любимия човек сте преживели разочарования, сексът не е бил задоволителен, това ще се промени.

Стрелец

Целият зодиак усети ретроградната фаза на Марс, Стрелците не са изключение. Той оказа влияние върху вашия сектор на романтиката. Може би стара любов е напомнила за себе си или комуникацията с половинката не е била хармонична. Време е да направите прочистване на любовния живот и да продължите напред.

Козирог

Време е да се събудите, уважаеми Козирози. От тази седмица ще може отново да продължите да се движите напред. Това се отнася за вашите цели и амбиции в живота, но и за вашия романтичен свят. Ако не ви е достигала смелост да се впуснете в нова любовна връзка или флирт, сега ще може да помислите стратегически. Време е вашата стратегия да бъде приложена и в любовта, не само в работата.

Водолей

Страст и искрени думи ще стоплят сърцето на Водолеите, защото любимият им човек ще разкрие сърцето си пред тях. Моментите, които ще прекарате заедно, ще ви накарат да осъзнаете, че го обичате повече от всякога.

Риби

Ако сте необвързани, но търсите любовта, ваш приятел може да иска да ви запознае с някого. Кажете „Да“, Риби! За някои представители на зодията, които скоро са започнали връзка, може да настъпи любовно разочарование. Изведнъж нещата стават неудобни между вас и половинката ви. Слушайте вътрешния си глас.

източник: az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *