Партньор на Проватон
 Как да разкараш шматка

Как да разкараш шматка

Сподели в

„Айдее – и тия почнАха да дават съвети като Teenager Love!“, може да си кажеш. Но не! Ние просто сме загрижени за тебе! Ако старото ти гадже не е била съвсем гадже, а по-скоро няк’ва случайна скочубра, която си изклатил 1-2-3-20 пъти, трябва да помислиш как да се отървеш!

Фейс ту фейс

Не да имаш две лица, нали, а да си директен! Звъниш й, уговаряш среща, тя идва с грейнала кривозъба усмивка и ти й казваш, че нищо няма да стане, било е еднократно/двукратно/петкратно и толкова. Носи си кърпички, за да й услужиш, а после се измъкни с гордо вдигната глава, че си постъпил мъжки.

Не вдигай!

Тя ти звъни – ти не вдигаш! Тя ти пише в skype/facebook/icq – ти не отговаряш! Тя ти оставя малоумни бележки пред входната врата – ти пак не реагираш (или звъниш директно на ченгетата…)! Да, малко е п*ткенско така, ама ако нямаш време да се занимаваш с нея, тоя вариант никак не е за пренебрегване.

В един момент все ще зацепи, че не ти дреме за нея.

Тичай, Форест!

Дано не приличаш на Форест Гъмп, но пък да можеш да тичаш като него! Стар ученически номер – като я видиш, бягай! Буквално! Като ти пише sms, пак бягай (няма да има никакъв смисъл просто да си тичаш с телефон в ръка, ама пък ще направиш шоу на околните…)! Ако не си 150 кг, ще й се измъкнеш!

Гадория

Разправи й няк’ва наистина гадна история – че си пробвал да накараш котката ти да ти духа, че напоследък се заглеждаш по сестра си или че бабата на въпросната шматка ти изглежда доста запазена и т.н. Като видиш, че започва да се възмущава като пенсионер на дългокос метъл в автобуса, продължавай с пълна пара!

Екстремно

Това изобщо не ти го препоръчваме, но все пак… След като й разкажеш гадната история и тя се облещи яко, обидено й шибни един шамар като сервис на Пиронкова! Това още повече ще я ошашка, ще се разреве, а тогава можеш да постъпиш по някой от предните финални начини – с кърпичките или с бягането!

Алкохол

Твоят най-добър приятел, алкохолът, ще помогне и тук. Накови се като за последно, като внимаваш да си все пак в съзнание за важния момент, а именно – появи се пред дома й в това състояние! Ако живее с родителите си или със съквартирантки, имаш голям шанс да си спечелиш тяхното неодобрение (което ти целиш)! Печелиш бонус-точки, ако се издрайфаш пред краката й! Надали все още ще иска да е с теб…

Номер

Определено женска тактика, но като ти писне – всичко е позволено! Спретни й идиотски номер – твой авер да я сваля, тя да е подпийнала и тъкмо да тръгват да стават нещата и ти се намесваш. Изтъркано е, тъпо е, ама действа! Като я хванеш „на местопрестъплението“, няма как да тръгне да се обяснява.

Разстояние

Още по-п*ткенски вариант: драсваш й я sms, я мейл, с който й съобщаваш да си е*е п*чката лелина и да не те занимава повече с маймунските си истории! (Не е много яко да комбинираш псевдомачовски псувни с лигльовски метод за разкарване, ама к’во ти дреме…).

източник: themainline.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *