Партньор на Проватон
 Виктория Бекъм отказа турнето със “Спайс Грълс”

Виктория Бекъм отказа турнето със “Спайс Грълс”

Сподели в

Виктория Бекъм отказва да се присъедини към бившите си колежки от „Спайс Гърлс“ Мел Би, Мел Си, Гери Халиуел и Ема Бънтън за планираното 13-дневно турне на бандата през 2019 г.  Вярно е, че бившата Пош Спайс от години заявява, че няма да участва в евентуално събиране и изнасяне на концерти, все пак от известно време се спекулираше с новината, че тя все пак се е съгласила. По предварителна информация турнето би донесло на всяка от петте дами по около 12 милиона паунда.

На този етап статусът на бъдещото турне е следният –  концерти през 2019 г. със сигурност ще има, но те ще са без участието на Виктория Бекъм, която обаче все пак е дала на колежките си благословията си. Всички обаче са наясно, че без Пош Спайс няма да е същото.

Според някои отказът на Бекъм е свързан с прекалено високите изисквания на Мел Би и Мел Си за хонорарите им, а според други с новината, която Мел Би, която прекара известно време в клиника за рехабилитация и справяне със зависимости, съобщи наскоро, а именно, че планира да издаде в най-близко бъдеще книга, в която да разкаже всичко за „Спайс Гърлс“. Мнозина смятат, че след тази книга повторното събиране на бандата ще е невъзможно, затова продуцентите бързат да подпишат договорите още сега.

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *