Партньор на Проватон
 Пълнолуние в Риби: Мечтите днес се сбъдват, внимавайте какво си мислите

Пълнолуние в Риби: Мечтите днес се сбъдват, внимавайте какво си мислите

Сподели в

Днес, точно в 14.56ч. настъпва пълнолунието в знак Риби.Това е специален период от годината, в който е съвсем възможно всичките ни услия да се увенчаят с успех. Повишава се работоспособността, енергията и емоциите. Под знака на Рибите светът на материалното отстъпва пред любовта, усещанията и изобщо -пред света на нематериалното. Затова и точно сега е моментът в който изкуството, трептенията на оббичта и положителните мили имат вълшебна сила. затова – внимавайте за какво си мислите!

 

Какво символизира знакът Риби?

 

Символът на астрологичният знак на Рибите, който всъщност представлява две риби, които плуват в противоположни посоки, отразява енергията, която търси хармония и мир, независимо от това каква посока следвате в живота си.

 

Не забравяйте, че не винаги можете да избирате нещата, които се случват в живота ви, но винаги можете да изберете как ще реагирате на тях. От една страна можете да гледате на всичко, което ви се случва като на благословия и възможност за израстване или можете да влезете в ролята на жертвата, която винаги има лош късмет.

 

Желания по Пълнолуние е чудесно време, в което да напишете до 10 желания, а първите 8 часа са най-мощни и е добре да ги формулирате точно тогава.

 

Всеки зодиакален знак има силни теми, по които може да ви помогне, а за Рибите те са: Въображение, илюзии, сън, фантазии, вътрешно щастие и универсална любов, блаженство и екстаз, емоционална чувствителност, мистични състояния, медитация, йога, вътрешен мир, ангелска подкрепа, канализиране на духовна енергия, духовно осъзнаване, състрадание и опрощение, неосъдително мислене.

Източник://woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *