Партньор на Проватон
 Изневярата на сън, не е изневяра

Изневярата на сън, не е изневяра

Сподели в

Често се случва да сънуваме сънища, които са изключително реални. Толкова приличат на реалност, че като се събудиш, все още те държат емоции и чувства, които си преживял в съня си. Случвало ли ви се е да имате мокри сънища? А такива с някой различен от половинката ви, като например бившия ви? И сигурно се чувствате виновни? Споко! Няма за какво! Това не означава, че имате чувства към него. Нито пък, че имате някакво скрито желание да изневерите на любимия с бившия си.
Психоложката д-р Карин Андерсън обяснява, че такъв вид сънища могат да бъдат провокирани от много неща – забелязваш негов пост в социалните мрежи или просто си го срещнала случайно.
Фактът, че сънуваш изневяра с бившия си, вероятно е просто резултат на дремещия ви мозък, който се връща на познато място. Това обаче не означава, че вие искате да се върнете с него там!
Ако пък сънувате, че човекът, с който изневерявате е някой непознат, вероятно на път за работа сте мярнали някой, който ви се е сторил секси, казва д-р Андерсън.Той пък на свой ред се е “загнездил” в някое кътче на ума ви и решава да покаже всички сексуални умения, когато заспите. Това също не означава, че реално искате да изневерите на любимия. Още веднъж – Споко!
Така, че ако някой път се събудите препотени след “сънно” сексуално преживяване с мъж, различен от заспалия до вас, не се безпокойте. Д-р Андерсън казва, че хората действително се стряскат от това, но не трябва. А тя е доктор и според мен трябва да й имаме доверие!
И все пак… Ако ви се случва често, помислете за някаква промяна с партньора си. Разчупете и развихрете страстите. Може да се окаже, че имате нужда от нещо ново, не някой НОВ!

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *