Партньор на Проватон
 Мъжки сълзи след секс

Мъжки сълзи след секс

Сподели в

Възприето е, че основно дамите са предразположени към негативни емоции след секс, но според ново проучване не малко мъже страдат от такъв проблем.

Учените са категорични, че емоционалност изпитват не само жените след полов акт, но и доста от представителите на силния пол. Просто в мъжката природа е залегнало условието да не се показват емоциите от страх, срам или други обстоятелства.

През последните години все повече мъже започват да се оплакват от негативни състояния, чувство на безпомощност и раздразнителност часове наред след полов акт. Това е и предизвикало интереса на екип от учени да направят проучване по темата, за да открият възможните причини.

Related image

Установено е, че и мъжете се характеризират с широк спектър от емоции и реакции след секс. Основната причина според специалистите е в психологията на мъжете. Докато мъжът прави секс, той се чувства като герой, господар с надмощие, а след това той отново се превръща в “обикновен човек”. Не малка част от неприятните емоции се дължат и на промените в настроението – от желанието, през възбудата, еуфорията, до успокоението и възвръщането към стандартната част от ежедневието.

 

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *