Партньор на Проватон
 Кристина Филипова: Залагам на секса, това е по-добрият вариант за стегнато тяло

Кристина Филипова: Залагам на секса, това е по-добрият вариант за стегнато тяло

Сподели в

Всички пътища водят към Playmate. Дори пътят на едно момиче, който започва от мечтата да бъде прокурор и минава през завършването му на Новогръцка филология. Тя е Кристина Филипова и е една от супер секси красавиците, които ще се борят за титлата Мис Плеймейт.

 Изчервява ли се в леглото и какви са нейните тайни трикове за хващане на мъже? Ето какво ни сподели тя:

– Здравей, Кристина, ще ни споделиш ли как поддържа форма една секси жена като теб?

– Напоследък нямам много време да спортувам, но когато ми се отвори такова, обичам да тичам в парка или да ходя на канго джъмпс. А във фитнеса обичам тежките и уморителни тренировки. Честно казано, в момента май повече залагам на секса, това е по-добрият вариант едновременно да оформяш тялото си и да се наслаждаваш на това, а не да се потиш във фитнес залата. Ха-ха…

– Кога за последно се изчерви от срам в леглото и каква беше причината?

– В леглото не се изчервявам… Ха-ха… Не ми се е случвало.

– Защо смяташ, че трябва да станеш Плеймейт?

– Аз вече съм Плеймейт. Как беше девизът на издателите на Playboy!? “Веднъж плеймейт – завинаги плеймейт!” От участието си в конкурса ще извлека само позитивите, а дали аз ще се окича с короната – ще разберем на 7-и септември.

– Имаш ли някаква своя тайна тактика, когато съблазняваш мъжете? Как правиш така, че всички мачовци да се обръщат след теб?

– Всяка жена си има нейни тайни скрити номера, но аз не мисля, че правя нещо по-специално… Излъчването ми е такова… Усмивката, походката, очите – просто се появявам някъде и всички се обръщат, никога не оставам незабелязана и не ми е липсвало мъжко внимание.

– Петък вечер е, взела си си душ, сама си вкъщи, наливаш си питие… Какво е питието и кой идва след това у вас?

– Не обичам да оставам сама и не ми се случва. А още повече в петък вечер… Но ако трябва да развия този сценарий, питието със сигурност ще е вино (бяло или розе), а вечерта ще я прекарам с любимия ми мъж.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *