Партньор на Проватон
 Варненецът Юлиян Костов с номинация за изгряваща екшън звезда

Варненецът Юлиян Костов с номинация за изгряваща екшън звезда

Сподели в

Варненецът Юлиан Костов е номиниран за изгряваща екшън звезда на най-големия екшън фестивал в света в Лас Вегас, съобщава ИА „Черно море”. Освен това има и три номинации на два фестивала в Лос Анджелис. Всички номинации са за късометражния филм „Разговорът“. От години Юлиан Костов живее в Лондон и се снима във филми и сериали. Той е гост на международния филмов фестивал „Любовта е лудост“, където ще представи два свои филма.

В късометражния екшън „Разговорът“ Юлиан Костов влиза в ролята на Сам Куентин, американски шпионин, който е преследван от собствената си агенция. Лентата донесе на варненеца четири номинации на три различни фестивала в Лос Анджелис и Лас Вегас. Костов сам е изпълнил всички каскади в „Разговорът“.

„Разговорът“ е част от международния филмов фестивал „Любовта е лудост“, и ще бъде прожектиран във вторник от 15 часа с вход свободен в зала 5 на Фестивалния и конгресен център. За първи път в България ще бъде представена и британската военна драма „Син на друга майка“, където Костов е в главната роля. До края на годината ще видим варненеца отново и на малкия екран, снимал се е в три продукции.

Юлиан Костов споделя, че Варна е неговият дом и винаги, когато се прибере, усеща творческата енергия.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *