Партньор на Проватон
 Конференция във Варна ще събере над 60 топ-лектори от световни брандове

Конференция във Варна ще събере над 60 топ-лектори от световни брандове

Сподели в

Innowave Summit 2018 ще събере във Варна над 60 топ-лектори от световни брандове и повече от 80 световни изложители ще представят постиженията си. Събитието ще се проведе на 19-ти и 20-ти октомври в Двореца на културата и спорта в морската столица. Организатор е Български Бизнес Форуми в партньорство с Община Варна.

Тазгодишното издание подготвя серия от инициативи, които ще помогнат на българския бизнес да бъде глобален. Над 500 собственици и мениджъри от Балканите, Европа, Америка и Азия, потвърдили участие във форума до момента, съобщават организаторите. На конференцията  ще бъдат представени иновации в сферата на блокчейн технологиите, интернет на нещата, виртуалната реалност, изкуствения интелект, нано технологиите, финансовите технологии, дигиталното здравеопазване, старт-ъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия и пр.

Дигитални лидери на световни компании с инвеститорско портфолио от над $100 милиона, сред които Apple, Google, Facebook, Google, Alibaba, Salesforce, Amazon, Ebay, Yandex, Dell, Twitter, LinkedIn, Oracle, Vimeo, Booking, Space X и фондове за рисков капитал, ще споделят своя опит, вдъхновения и идеи за развитие.

Целта на събитието е да създаде благоприятна среда за развитие на бизнеса в сферата на дигиталните технологии, нетуъркинг, активна комуникация на професионалната общност с регионалните, национални и европейски институции, изследване на тенденциите и успешна обмяна на бизнес модели и добри практики в развитието на успешни брандове.

Подробности за конференцията могат да бъдат прочетени  ТУК, а билети могат да се купят ТУК.

източник: live.varna.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *