Партньор на Проватон
 6 женски грешки в леглото

6 женски грешки в леглото

Сподели в

След не много сполучлив секс много жени търсят причината в мъжа. Но така ли е? Специализираното издание sexart.me анализира поведението на жените и какво – според мъжете – може да провали секса.

1. Еднообразните пози

Всяка жена си има няколко любими пози, които й носят удоволствие. Но да се практикува секс с една, максимум две пози е много скучно. Това е онзи навик, който ви лишава с партньора от много допълнителни приятни чувства и прави секса ви еднообразен и унил.

2. Секс по шаблон

От време на време се старайте да действате импулсивно, поддавайки се на желанията си. Примерно вечерният бърз секс сменете със сутрешния чувствен. Или вместо в спалнята отдайте се на любов на друго място.

3. Пасивността

Дори незначителна инициатива от жената ще бъде оценена от нейния партньор. На свой ред той ще се постарае да се представи добре на 100 процента. Жените, които могат да си поискат или да покажат на партньора си какво желаят, го получават много по-често. Защо да се лишавате от удоволствието?

4. Имитацията на оргазъм

Това е навик, който може да прерасне в комплекс. Колкото повече жената имитира оргазъм, толкова е по-голяма е вероятността, че все по-рядко ще стигна до оргазъм. Особено, ако редовно го имитира.

5. Излишната романтичност

Да се спретват празници е необходимо, но ако любимият не е запалил любимата ви свещ и не вие е намазал с благоухаещото мазило, това не значи, че не му се полага секс. Разнообразието е една от основите на ярък секс.

6. Разговорите в леглото

Повечето жени обичат да говорят след половия акт. Може би заради това мъжете се правят, че заспиват след него. Най-полезните диалози са идеите за доставяне на наслада и нежните думи. Останалото оставете за друг случай.

 

източник: iwoman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *