Партньор на Проватон
 Убийствата между сестри започват

attends Kanye West Yeezy Season 3 at Madison Square Garden on February 11, 2016 in New York City.

Убийствата между сестри започват

Сподели в

Вече стана известно, че една от сестрите Кардашян ще навлезе в кино индустрията, като продуцент. Клоуи Кардашян е добре запозната със сестринските взаимоотноешния. Въпреки, че при тях е нямало случай за ФБР, поне за сега, явно се вдъхновява от сестринските отношения и прави филм на тази основа. Twisted Sisters  се фокусира върху престъпления, извършени от братя и сестри.
Премиерата на сериите беше обявена за 2019г, но голямата изненада е, че ще бъде по-рано. Доста по-рано! На 3 септември от 22 часа по Investigation Discovery ще започне криминалното шоу на Kлоуи Кардашян. В продължение на шест седмици, всяка понеделник вечер ще има нов епизод. Вече е известно името на първият епизод – “Голата истина”. В него ще се разказва за две отделни убийства в Орегон.

Image result for клоуи кардашянМистериозни убийства, безследно изчезнали, съдружие и война между сестри, обсебени да убиват – това ще са основните теми в сериите. А разказите ще се основават изцяло на истински истории!
Самата Клоуи споделя, че обича да гледа предавания за истински престъпления по Investigation Discovery. Вероятно от там се е вдъхновила да създаде този кино проект.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *