Партньор на Проватон
 Морските Оскари отличиха мащабните инвестиции и мегапроекти по Черноморието

Морските Оскари отличиха мащабните инвестиции и мегапроекти по Черноморието

Сподели в

България е в Топ 3 в света с морска ледена пързалка и със СПА на брега

Най-мащабният форум за развитието на морския регион отличи инвестициите и иновациите от най-северната до най-южната точка на родното Черноморие, съобщава ВИП Комюникейшън. Събитието се състоя в царската градина на луксозния комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци.

Фокусът на Морските Оскари бе поставен върху професионализма и качеството на морските услуги, иновативните проекти на бизнеса и социалните дейности в региона. Партньорите на конкурса отчитат, че родното Черноморие далеч не е само алкохолен туризъм и шумни курорти, оценките на чуждите туристи за морските ни хотели са все по-високи, а разнообразието на туристическите продукти отговаря на изискването както на високобюджетните, така и на нискобюджетните гости на Черноморието.

Водещи на събитието бяха доайенът на Варна – журналистът, артист и поет Кирил Аспарухов и журналистката и пи ар Патриция Кирилова, управляващ съдружник на организаторите ВИП Комюникейшън.

В празничната програма гостите аплодираха звездата от “Черешката на тортата” Галиана Арсова, музикалната сензация и носителка на Гранд При от фестивалите в Германия и Италия София Иванова и струнно трио МАГНИФИКА.

Специални гости на събитието бяха директорът на дирекция Туризъм в община Варна – Младен Стоянов, Едуард Аветисян – собственик на луксозния комплекс Аргищ Партез, Максим Секов – управител на луксозния комплекс Терма Палас в Кранево, Йордан Куванджиев – изпълнителен директор на мащабния проект GREEN LIFE в Созопол, Явор Свещаров – собственик на Скай Кетъринг, бизнесменът-благодетел Методи Трохаров – собственик на хотелски Блу Ориндж в Созопол, строителният бос Тома Томов – собственик на отличниците в Букинг Оазис Дел Сол и Томас Резиденс, Веселин Чавдаров – генерален директор на апарт-комплекс Оазис Бийч Клуб, Силвия Руменова – главен мениджър на термалния комплекс Аквахаус в Св.Св. Константин и Елена, Елисавета Петкова – управител на легендарния хотел Астория в Златни пясъци, Теодора Шопова – мениджър на хотел Рибарска среща, Розалина Крайсъл – управител на „Меркурий – 97″, Павел Шайгаровски – мениджър маркетинг и продажби в хотел Мадара в Златни пясъци, Даниела Иванова – управител на луксозен комплекс Аргищ Партез, Румен Николов – маркетинг-мениджър на Влас.ком, както и завърналата се от Монако единствена българка, носителка на почетния медал на кметството в кралството – мисис България Ана Иванова.

Наградите връчваха партньорите на престижното събитие – президентът на Варненска търговско-индустриална камара Иван Табаков, главният секретар на Варненската Туристическа камара – Севдалина Чакърова, главният секретар на Ротари Клуб Самоков – Петрун Вардаров, директорът на Алианс Франсез Варна – Милена Ангелова, както и председателят на варненския клон на Българската Хотелиерска и Ресторантьорска асоциация Павлин Косев. Награди връчваха също мадийните партньори на събитието и управляващият съдружник на организаторите ВИП Комюникейшън – Дончо Георгиев.

Партньори на събитието бяха лидерите в дигиталния печат ФРЕШ принт, бутикова винарна Вила Терес, козметичният гигант Рефан, строителният лидер Вайдин Строй и Скай Кетъринг.

Социално измерение на събитието отново бе свързано с целогодишната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP-Academy.

Ето и призьорите на четвъртото издание на Морските Оскари:
Цялостен принос в развитието на морския регион – Община Варна
Събитие на годината – „Европейски морски ден”, организатор “Меркурий-97 ЕООД”
Атракцион на годината – Ледена пързалка “BLACK SEA ICE ARENA”, Кранево
Здраве и красота – Аквахаус Термал & Бийч, КК Св.св. Константин и Елена
Най-предпочитан ваканционен жилищен комплекс – АРГИЩ ПАРТЕЗ, Златни пясъци
Лидер във ваканционния морски туризъм – Комплекс “Оазис Бийч Клуб” Лозенец
Инвестиции и иновации – ХОТЕЛ ASTORIA Златни пясъци –
Най-добър жилищен морски проект – ХОРИЗОНТ, КК Свети Влас
Лидер в Хотелиерство и мениджмънта – Методи Трохаров, хотел Блу Ориндж – Созопол
Мениджър на годината – Биляна Белчева, хотел Мирамар – Созопол
Най-предпочитан инклузив хотел-апарт комплекс – ТОМАС Резиденс, Царево
Най-предпочитан новооткрит хотел на първа линия – Оазис дел Сол, Лозенец
Най-добър 4-звезден семеен хотел – Хотел МАДАРА, Златни пясъци
Най-добър 3-звезден семеен хотел – Хотел РИБАРСКА СРЕЩА, Царево
Благотворителност и социални дейности – Методи Трохаров, хотел Блу Ориндж Созопол
Лидер в Услугите – Скай Кетъринг, Варна
Плажен ресторант- Del Mare, Созопол
Плажен бар “БОТЪЛ”, Созопол
Плажен Клуб Green Life Smoki Beach House, Созопол

 

източник: varnautre.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *