Партньор на Проватон
 Малък уред за големи резултати

Малък уред за големи резултати

Сподели в

Повечето от нас се чувстват, меко казано, несигурни по отношение на коремната област. За да промените това, определено трябва да се фокусирате над корема и да не пропускате тренировка, без да му обърнете внимание. Упражненията за корем са много и различни.
За да оформите коремните мускули се изисква малко повече работа. Добре е да заделите поне една тренировка в седмицата на фокус само върху бъдещите плочки.

Сигурно сте забелязали онова мъничко уредче, обикновено захвърлено в някой ъгъл на залата. Едно колелце с две ръкохватки. Колелото за коремни преси – Ab Wheel. Има и скептични коментари относно ефективността му, незнайно на каква основа, тъй като използвайки Ab Wheel работят и най-малките мускулчета на корема. Като голям бонус, освен корема се оформя и предмишниците, трицепс, гърди и рамене. Май си заслужава, а?

Ако сте начинаещ с Ab Wheel, за улеснение може да използвате стена като стопер. Така ще улесните упражнението и ще потренирате баланса. С времето започнете да увеличавате разстоянието.
Image result for ab wheel for beginners wall

Упражненията, които може да правите с Ab Wheel са разнообразни, както и предимствата от този уред. Вече споменахме няколко групи мускули, които работят по време на изпълнение на упражнението. Те са само част от тези, които активираме.

Колелото за корем е малко, лесно преносимо и не много скъпо. Може да го използвате навсякъде, по всяко време и е чудесно допълнение към всяка тренировка.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *