Партньор на Проватон
 Концерт и много изненади на рождения ден на „Албена“

Концерт и много изненади на рождения ден на „Албена“

Сподели в

Ще има и торта с внушителни размери, приготвена по специална рецепта

„Албена“ ще празнува 49-ата си годишнина на 24 август. Домакините са подготвили множество изненади за гостите.

Сутринта в 9:00 часа на игрището на хотел „Ралица“ служителите на ваканционното селище ще се впуснат в спортна надпревара. Те ще мерят сили в три дисциплини: дърпане на въже, плажен волейбол и мини футбол.

Вечерта от 20:00 часа, на поляната до х-л „Добруджа“ за децата ще има различни атракции /мимове и игри с аниматори/.

Официалното тържество ще започне в 20:30 часа на лятната сцена. Традицията повелява рождениците да получават подаръци, но в случая подаръците ще са за гостите. Музикалният е специален. В него „Джазът среща класиката“ – на четиридесет пръста. „Четиримата пианисти“ – Иван Янъков, Георги Черкин, Живко Петров и Ангел Заберски – музиканти с активна международна кариера и още двама джаз музиканти Димитър Семов – барабани и Борис Таслев – контрабас ще свирят за публиката. “Албена“ ще стартира продажбите на резервации за следващия сезон.

Ще има и торта с внушителни размери, приготвена по специална рецепта. Рожденият ден ще продължи и на следващия ден от 20:30 часа с „Birthday After Party” – шоу на аниматорските екипи, което ще започне с „Grill Master Chef Tournament”. В него ще участват най – добрите шеф-готвачи в „Албена“. След дегустация публиката ще избере Топ 3.

 

източник: varnautre.bg

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *