Партньор на Проватон
 Изкуството ТЯ да те забележи

Изкуството ТЯ да те забележи

Сподели в

Е, тук си е игра от висша лига! Шега, разбира се. Стига да умееш изкуството на съблазняването, не са ти нужни много, много думи. Да не кажа – изобщо. Трудно е да се предвиди как тя ще отговори на стремежите ви да я забележите, но използването на някои техники върху точния човек, в точното време, определено ще са ви от полза.

1.Контакт с очите

Image result for eye contactВсички знаем, че контактът с очите е от особено значение в общуването, с когото и да било. А особено щом искате да привлечете вниманието на някоя мацка! Но не се вглеждайте прекалено дълго в очите й, че да не се превърне в зловещо, от колкото – съблазнително. Погледнете я дълбоко в очите, изместете погледа към устните и отново върнете към очите. Не гледайте тялото й, това няма да й хареса!

2. Усмивка

Related image
Усмивката… Усмихнете се приятелски. С усмивката ще й изпратите сигнал, че е привлякла интереса ви и искате да я опознаете.

3. Външен вид

Related imageКаквото и да си говорим, момичетата са привлечени от момчета, които се грижат добре за външния си вид. Носете изгладени дрехи, грижете се за косата и брадата си, и не забравяйте да се парфюмирате. Първото впечатление е най-траното.

4. Увереност

Image result for 60s menМомичетата не обичат срамежливковци. Те искат уверени в себе си мъже. Покажете увереност. ВНИМАНИЕ! Не, арогантност.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *