Партньор на Проватон
 7-те Facebook гряха след раздяла

7-те Facebook гряха след раздяла

Сподели в

Ако наскоро някой е изтръгнал сърцето ви, няма нищо лощо да си изплачете мъката пред приятели. Да надраскате болката си върху белия лист, да я удавите в спирно море, но за нищо на света не използвайте платформата FAcebook, за да залеете целия свят със своята кахърия.

Да, понякога е трудно да мислим трезво, когато сме наранени, и искаме на часа да се разделим с емоционалния си товар. Но няма да ни стане по-леко, ако изтипосаме страданието си под формата на статус в социалната мрежа. Ако все пак не може да устискате, избягвайте поне основните 7 любовни гряха на раздялата във Facebook.

  1. Не тръбете за разлъката си надлъж и нашир

Доста е изкушаващо да напишете серия от статуси, в които информирате всички колко сте самотни, изоставени и лишени от любовта на живота си. Но едно от нещата, които в никакъв слуай не трябва да излагате на показ във Facebook, са истинските ви усещания породени от раздялата.

2. Декларациите “Липсваш ми”

Дори и да ви липсва повече от сутрешния душ и усещате всяка секунда празното пространство, овакантено от него, по-добре избягвайте д азаривате стената си с множество прокламации за неговата липса.

3. “Обичам те. Не мога без теб”

Нищо не крещи депресия така, както този пост. И не се заблуждавайте. В условия на раздяла тези думи изобщо не звучат романтично. Тези срички, изтипосани във Facebook, може да го накарат само да загуби интерес към вас. Ще му помогне да прозре колко сте отчаяни.

4. Снимки от новия ви лайстайл

Може и да си мислите, че ако бившата ви изгора види колко се забавлявате без него в компанията на други мъже, ще се заслепи от ревност и гняв и ще препусне с бясна скорост обратно към вас. Не качвайте снимки или статуси, свързани с всички купони, на които сте били. И за нищо на света не тагвайте новите си мъжки познати поименно. Този жест на фукня е прозрачен и показва ясно вашите мотиви и отчаяност.

5. “Вземи ме обратно”

Статуси, в които го молите да ви приюти отново при сърцето си, са АБСОЛЮТНО забранени, момичета. Първо, нищо не е по-непривлекателно за мъжа от жена, която се предлага унизително, използвайки Facebook. Особено когато той ви е казал, че не иска да има връзка с вас.

6. Не пишете любовни очерци

След раздяа съвсем нормално е вашите чувства да варират от тотална липса на проклинането на някогашния ви любим вдън гори тилилейски. От това да си спомняте сладката си любов с него, до това как е решил да ви зареже без много обяснения. По-добре си купете тетрадка от книжарницата и записвайте в нея всичко, което ви терзае. Любовните очерци във Facebook са с наложено ембарго.

7. Не въвличайте приятелите му

За нищо на света не въвличайте приятелите му в постразделителната аритметика. Колкото и да ви се иска да изкоментирате някой пост на негов друга, не го правете. Това ще направи ситуацията взривоопасна. Ако си мислите, че непрекъснатото напомняне за вашето съществуване под формата на статуси и коментари по стените на Facebook френдовете му ще ви го върне – помислете отново.

 

източник: mila.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *