Партньор на Проватон
 7 знака, че първата ви среща е провал

7 знака, че първата ви среща е провал

Сподели в

Ако се чудиш дали той ще поиска да се видите пак, прочети какво не трябва да се случва на първата ви среща

Не всяка първа среща е перфектна. Винаги има такива, от които си си тръгнала разочарована, и дори избягваш да мислиш за нея. Понякога пък седиш, гледаш човека пред теб, и се чудиш добре ли минава срещата ви, ще ти предложи ли да се видите пак, а и… ти искаш ли да го направи.  Ако се колебаеш, има няколко неща, които ще ти помогнат да определиш дали срещата е пълен провал. Ако дори едно от тях се случва непрекъснато по време на първата ви среща, значи втора няма да има.

Липса на интерес
Ако той е по-зает с телефона си, менюто, или това, което се случва на съседната маса, отколкото с теб, значи няма да се получи.  На първа среща хората се опитват да се опознаят,  и ако той не се интересува от теб сега, нищо положително не можеш да очакваш.

Другите хора
На първа среща той НЕ трябва да ти разказва за бившите си, нито за страданията си по последната голяма любов. Също толкова неподходящо е, ако негови приятели се появят, и се присъединят към вас – на първа среща трябва да сте само двамата.

Разпит
На първа среща трябва да има разговор, не разпит. Ако започне да ти задава куп въпроси, и не те оставя да го попиташ и ти нещо, нещата не са на добре. Въпросите от интимно естество също са неподходящи, дори груби на такъв етап от познанството ви. Не се чувствай длъжна да отговаряш на всичко, което той те пита.

Мълчание
И мълчанието не е добър знак за добре протичаща първа среща. Разбира се, може да има неловки моменти, но при добро стечение на обстоятелствата, те бързо отминават.

Малко комплименти, много критика
Той забеляза ли с какво си облечена и как изглеждаш? Казвате ли двамата колко е хубав ресторантът, в който вечеряте, колко е спокойно времето навън, и как са цъфнали дърветата, или по-скоро нервничите и правите забележка след забележка за какво ли неоколо вас? Е, на първа среща трябва да е весело и позитивно, а ако не е така, по-добре не очаквай да има втора.

Избягване на физически контакт
В някакъв момент от срещата ви трябва да има физически контакт между вас – може да ти помогне да си облечеш якето, или да те хване за ръка. Ако обаче сяда далече от теб или върви на половин метър от теб, значи не го интересуваш.

Извиненията
Ако той се извини, че трябва да приключите вечерта по-бързо от планираното, значи не те харесва. Вярно е, че извънредни ситуации се случват, но те са огрооомна рядкост. По-добре не очаквай да ти се обади отново, за да не се разочароваш.

 

източник: cosmopolitan.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *