Партньор на Проватон
 Орални ласки, за да я качите бързо до връха (снимки)

Орални ласки, за да я качите бързо до връха (снимки)

Сподели в

Оралният секс е неизменна част от любовната прелюдия преди същинския интимен акт. Както мъжете обичат да се отделя специално внимание на тяхното достойнство, така и дамите се наслаждават на ласките, които мъжкият език може да им достави.

Изследване показва, че между 30 и 50 % от дамите признават, че не могат да достигнат оргазъм, ако преди това не са им правили орална любов, пише Men’sHealth.

И за да не скучаете и по време на любовната игра, сексоложката Шана Катц предлага да смените позите, докато се галите с език на най-интимните места от тялото си. Ето и какво съветва тя:

Отделете достатъчно време

„Жените са малко несигурни и притеснени, когато мъжете им правят орална любов. Затова не пришпорвайте нещата и я възбудете на максимум. Отделете внимание на всеки милиметър от нейната вагина и през цялото време го правете в чувство, показвайки ѝ че се наслаждавате на действията си толкова, колкото и тя. Изчакайте тя сама да ви каже да спрете, за да преминете по нататък в любовната игра”, Отговаря Катц на въпроса колко време трябва мъжът си играе с женските долни устни.

Повече нежност

„Како тялото се нуждае да бъде стоплено преди да започнете да правите секс, така и клиторът на дамата трябва да бъде затоплен преди същинската стимулация. Това означава да започнете с по-меки и плавни движения, а н да го търкате и притискате агресивно, веднага щом си свали бикините. Жените са по-чувствителни в тази зона, а за да ѝ доставите максимално удоволствие освен с език, я масажирайте и с пръсти”, допълва Шана.

В своята книга „ Oral Sex That’ll Blow Her Mind” сексоложката предлага различни пози, които носят максимално удоволствие и възбуда:

Снимка: Byron Gray/Men’s Health

Поза: Стол за почивка

Легнете по гръб със сгънати в коленете крака. Сложете възглавница зад врата си, за да може главата ви да е на по-високо равнище от тялото. Нека тя легне върху вас, така че гърбът ѝ да се опира в стомаха ви, а главата ѝ да се облегне на бедрата ви. Бедрата ѝ трябва да са разтворени от двете страни на главата ви, за да може тя плътно да се „залепи” между тях.

Предимства: така имате лесен достъп до нейната вагина и клитор и ръцете ви ще са свободни да я галите и намествате.

Снимка: Byron Gray/Men’s Health

Поза: Запушени уши

И двамата легнете един срещу друг на една страна. Главите ви трябва да са в противоположни краища с лице една към друга. Нека бедрата ѝ притиснат главата ви между тях и се отпуснат зад нея, като глезените на краката ѝ почти се докосват.

Предимства: Отново достъпът до нейните интимни части е повече от улеснен, а и позицията е удобна, така че може да прекарате дълго време между бедрата ѝ. Тя също би могла в това време да си поиграе с пениса ви.

Снимка: Byron Gray/Men’s Health

Поза: С ръце на глезените

Застанете на колене, а половинката ви е с изправени крака и приведен гръб и глава напред. За да е по-стабилна, може да хване глезените си с ръце. Вие също я придържайте с ръце за дупето или таза, докато изследвате гънките на нейната вагина.

Предимства: Позата позволява да стимулирате и клитора ѝ и е удобна за дълга орална игра.

източник: tialoto.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *