Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 20 – 26 август 2018

Любовен хороскоп за 20 – 26 август 2018

Сподели в

Любовта за повечето зодии през тази седмица ще е хармонична и слънчева. Някои зодиакални знаци ще трябва да се борят с трудни избори, да взимат решения и да подобрят комуникацията си.

Овен 

Най-голямата ви борба през тази седмица, свързана с любовта, е дали да отговорите на чувствата на ваш колега или не. Работните и любовните взаимоотношения са трудни и обикновено не съвсем допустими, особено ако работите в един екип. Във вашия случай обаче проблемът ще сте вие. Освободете се от скрупулите си и се отдайте на чувствата си. Те ще ви помогнат да разберете дали изборът ви е правилен.

Телец 

Време е за взимане на решения. Телци, вероятно ще ви се отдаде възможност за помирение с партньора, ако сте имали известни проблеми и сътресения във връзката. Въпреки това, през тази седмица сърцето и тялото ви ще са объркани, но умът ви ще успее да ви даде решение въпреки настъпилия емоционален хаос. Това е идеална възможност за ревизиране на проблемите и търсене на правилните решения.

Ако сте необвързани в момента, има вероятност на хоризонта да се появи стар любовник, към когото да изпитате нови чувства. Ще имате опции.

Близнаци 

Венера, планетата на любовта, отговаря за запознанствата и удоволствията през тази седмица. Това ще бъде изключително благотворно за Близнаците, особено за необвързаните. Седмицата ще е сладка за тях и изпълнена с предизвикателства.

Обвързаните Близнаци пък могат да се окажат необичайно ревниви и да се отнасят с половинките си заповеднически, сякаш ги притежават. Избягвайте параноичното подозрение, за да не разклатите отношенията си.

Рак 

Тази седмица ще имате нова перспектива, що се отнася до любовта. Вашият интелект ще бъде стимулиран от партньора ви и ще имате много интересни разговори на дълбоки теми като брак, семейство, визия за живота и бъдещето. Те ще имат истински голямо значение за връзката ви.

Единственото безпокойство, което ще имате, са вътрешни проблеми, които сте оставили неизгладени във времето. Възможно е да се върнат стари болки.

Лъв 

За Лъвовете това е седмица на просветлението. Те ще получат отговори на търсени въпроси. Може дори да дойде време за поставяне на край. Всичко зависи от вас.

Ако имате връзка, партньорът ви може да има някои щастливи новини, които да сподели с вас, свързани с финанси или общото ви бъдеще. В неделя ще се разкрие вашата най-интимна природа, което предполага дълбока емоционална, физическа и психическа връзка с партньора ви.

Дева 

Слънцето навлиза в знака на Девата през тази седмица, осветявайки пътя ви към най-доброто. Поради тази причина вие ще светите с много силна притегателна светлина през тази седмица. Околните ще са погълнати от вас и ако сте необвързани, вероятността да привлечете любовта на своя страна е доста голяма.

Ако сте във връзка, пълнолунието в неделя ще ви помогне за дълбоко свързване на емоционално ниво с партньора ви.

Везни 

За Везните има голяма вероятност тази седмица да влязат в противоречие с партньора си, дори да са в разрез с неговите възгледи и намерения. В даден момент може да се усетите, че дори използвате манипулативни техники, за да го накарате да бъде на едно мнение с вас и да действа по начин, който вие искате. Това може да усложни още повече отношенията ви в този период.

Скорпион 

Пълнолунието в неделя ще е във вашия романтичен сектор и ще задоволи напълно любовния ви живот. Отношенията ви с партньора ще са приказно сладки и безоблачни. Ще се чувствате хармонично омагьосани от любовта на вашия специален човек.

Пълната Луна обаче понякога служи за осветяване на някои тъмни скрити черти. Има вероятност да се разочаровате от любим човек в петък или събота. Ако сте въвлечени в нездравословни взаимоотношения, тогава ще ви стане ясно какво точно се случва.

Стрелец 

Любовният ви живот търпи масивен хаотичен преход през тази седмица. Марс ще е владетел на романтичния ви сектор. Това означава, че в този период той ще е статичен. Затова при тези условия е вероятно да ви се случва често да избухвате в гневни изблици, да правите грешни стъпки в любовта или да действате по неправилен начин. Каквото и да се случи, опитайте да не се поддавате на този хаос, защото ще отмине, но ако не внимавате с действията си, те могат да оставят лоши последици.

Козирог 

Най-големият ви проблем през тази седмица може да се окаже фактът, че се срещате с някого, когото не искате да запознавате с приятелите и близките си. Звучи ужасно, но може и да е истина, без да си давате сметка. През тази седмица ще го осъзнаете и това ще ви нарани, тъй като Козирозите са личности, които обичат да се гордеят с партньора до себе си.

Ако се срещате с някого, който не притежава никакви амбиции, не преследва цели и не се вдъхновява от нищо, може даже да се запитате какво правите с този човек изобщо.

Водолей 

Любовният ви живот ще процъфтява през тази седмица. Ако не сте обвързани може да направите истински пробив с откриването на подходящ партньор. Шеметността на събитията ще ви разколебае дали сте на прав път. Бъдете търпеливи и намалете оборотите.

Риби 

През тази седмица може да се чувствате така, сякаш връзката ви няма никакво значение. За сметка на това ще сте погълнати от работа и ангажименти. Има голяма вероятност да не усетите, че партньорът ви има нужда от подкрепа и комуникация. Ще сте концентрирани върху работата си за сметка на връзката си. Въпреки тази дисхармония, ще се чувствате обичани.

източник: az-jenata.bg

 

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *