Партньор на Проватон
 Mamma Mia! Това е новата приятелка на Лео

Mamma Mia! Това е новата приятелка на Лео

Сподели в

Всички знаем за слабото място на Леонардо ди Каприо, който се оказа всичко друго, но не и семеен мъж. 43-годишният актьор обича топмодели, толкова ги обича, че в дългата му „кариера“ на неустоим мъж има толкова дълъг списък от неустоими красавици, че сигурно всички представители на силния пол ще му завидят най-неблагородно.

Е, най-новото попълнение в топсписъка му от топкрасавици определено е достойно за имиджа на Леонардо ди Каприо. Това е Камила, тя е на 21 години и с Лео са заедно от декември месец миналата година. Тя се опитва да гради кариера на модел и актриса, но май засега най-голяма популярност и успех получи като гадже на Ди Каприо.

Тези дни Камила пусна серия от снимки в Инстаграм, на които е по бански, на яхта с Лео. През последния месец двамата обиколиха крайбрежията на Италия и Франция, наслаждавайки се на една пълноценна ваканция. А съдейки по снимките й, е и доста страстна.

Любопитен момент от биографията на Камила е, че нейната майка е 42-годишната Лусила Сола, която пък през последните години излиза с Ал Пачино. Това не означава, естествено, че той ще е тъст на Лео, но явно показва, че и двамата имат вкус за жените. Вижте ги в галерията ни.

източник: eva.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *