Партньор на Проватон
 Добрите момчета свършват последни

Добрите момчета свършват последни

Сподели в

Опитвате ли се да откриете жената на живота си? Търсите ли онази, която ще ви позволи да бъдете себе си, да се наслаждавате на излизанията с приятели и да е толкова красива, че да си мислите за нея, докато мастурбирате – мъжка чест, която всяка жена трябва да оценява. Търсите ли такава жена? Изпитвате ли нуждата от романтична връзка, от партньор в живота и човек, с когото да споделяте всичко преживяно, без да се опитва да ви съди? М-да, всички се опитваме, а се оказва, че е време да спрем да го правим. Ако има нещо, което животът може да покаже, то е свързано с факта, че колкото повече се вманиачаваме в една идея, толкова по-малък шанс имаме да осъществим желанието си. 

Мъжът на 21-ви век се стреми да открие любовта, да намери жената на живота си, ала преди това ще настоява да сбъдне поне няколко мечти от списъка на Хю Хефнър, защото преди връзката е поставил масова оргия с азиатки или представителки от силиконовата долина.

Благодарим за фантазиите, които щедро идват от компании като PornHub и Brazzers. Благодарение на всички хормони, цици, липсата на кръв в мъжкия организъм и много други, ние прекарваме времето си с активна дейност от долната глава. Готови сме да вървим на ръце, за да получим секс, а понякога и това не е достатъчно.

Другата голяма причина да живеем в сексуална Сахара е фактът, че често се стараем твърде много. Купуваме цветя, правим комплименти, дърпаме стола, отваряме вратата, изпращаме дамата до вкъщи и дори плащаме сметката, а за всичко това оставаме само добър приятел, докато следващата й среща ще бъде с „г-н Лошо момче“, който съвсем случайно ще й скъса цветето, както и ще разпори цветарника в задния двор. Същият ще й говори на „Ма“, ще я пляска през задника на публични места и дори ще тегли майни, ала по някаква причина, ще получи и точно това, което иска – секс. Дами, няма нужда да отричате, историята познава твърде много случаи, в които сте пускали водопада при визията на кретен с татуировка, или човек с няколко мозъчни клетки, който може да тича цял ден след топка и практически няма абсолютно никакви качества, с които да допринесе за човешката еволюция.

В един момент от живота, решаваме, че физиката е звеното, което куца, защото нямаме бирения корем, ала се изпотяваме, когато трябва да преместим пианото на баба, следователно започваме да тренираме във фитнеса, дори да търсим сини и червени хапчета, които ще помогнат да натрупаме желаната мускулатура малко по-бързо, след като това е на мода. Мъжът, за разлика от жената, не се отказва толкова лесно от поставените цели, а и няма как да измами живота, лягайки си с богат чичко, следователно започва да се бори и в това начинание, гарантирайки си успех до няколко години. С изграждането на мускулатура, женското внимание се повишава, ала все още имаме достатъчно добро възпитание, което по някаква причина пречи на по-красивите жени. Красотата може да е симетрия, но мозъкът никога не е влизал в тази категория.

Нека оформим цялостната картина, вие имате необходимия атлетизъм, разполагате с достатъчно мозъчни гънки, за да се издържате сам и дори имате добри обноски, а към това ще добавите и добро чувство за хумор. Превръщате се в душата на компанията, забавлявате избраната и пак оставате сред феста на наденицата, защото сте твърде сладък, твърде приятелски настроен и практически сте твърде човечен, а статистиката показва, че определено трябва да доставите серията от негативни емоции, за да спечелите женското уважение. Повярвайте ни, когато сте усмихнат и забавен, вие не сте нищо повече от доброто човече, което се надява на чудо и всяка вечер се моли на африканския бог на плодородието за сексуални феномени. Научно доказано е, че който се смее последен, свършва самотно у дома. Защо винаги става така?

Каквото и да говорим, жената и до днес не може да ви обясни точно какво иска. Не се опитвайте да я разбирате, докато е на 20-25 години, защото в този период има твърде малко представителки, които осъзнават своите морални ценности и имат изграден план за бъдещето си. Жената избира доброто момче, след като многократно е злоупотребявала с групата от идиоти. Време е да изключите логиката, защото тя рядко успява да вирее в подобни среди, практически няма разумно обяснение за индивида с 13 усмивки на шкембето, който я вози в лъскаво немско возило. Тя винаги е харесвала моторите, без значение от нереза, който ще го язди, нали все пак има мотор, следователно има нещо хубаво. Твърде малко са онези жени, които биха предпочели стабилната връзка на малко по-ранна възраст, останалата част от аудиторията ще натрупа всички сексуални спомени, ще бъде грешната мадона и фаталната жена, докато създава популярния образ на ходеща вагина, в която стадото членове да се засели поне за кратко. Простете откровенията ни, отказваме да бъдем мили и дискретни в тази ситуация. Ако мислите, че преувеличаваме, попитайте вашата партньорка за бившите й и ще бъдете убедени в това.

Архивът показва, че жената може да бъде готова за връзка, след като е минала през всичките задници, успяла е да разбере, че съдържанието на панталоните може да води до по-розови моменти, но във всички останали случай ще гледа към пода или ще сочи на север към следващото женско дупе, което се е появило в полезрението. Господа, ориентирайте се към онези, които минават 27 години, осъзнали са, че принцът на белия кон не съществува и най-накрая са намерили по-сериозна работа, хвърляйки илюзорната корона на принцеса. Не сте толкова богати, нито толкова свободни, че да бъдете с 20-годишна.

Забавното е, че винаги ще бъдете виновни за тази ситуация. Точно така, виновни сте, защото сте били млади и не знаете какво ви се прави, както и не сте били способни да се отнасяте правилно с жена (това е най-честото оправдание на жените, които търсят по-възрастен партньор), ала никоя не си припомня за онези, които консумират баницата и онези, които я дават. Жената е способна да намери оправдание за поведението си във всяка една ситуация, доказвайки на себе си и околните, че не е виновна. Житейският опит ще ви докаже, че тя е невинна, дори когато греши. Не искаме да бъдем толкова откровени, ала една жена започва да иска нормална връзка, едва когато е успяла да получи всичко ненормално преди това. По тази причина не е необходимо да питате за бившите или да се интересувате от цифрата, защото тя винаги ще печели, освен ако не сте в ролята на главореза-гангстер-мафиот, който лъже млади и невинни първокурснички, които още не познават посоката на вятъра.

източник: themainline.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *