Партньор на Проватон
 “Арт Маркони” представя наръчник за живота

“Арт Маркони” представя наръчник за живота

Сподели в

Как да накараме истинското ни Аз да вдигне завесата и да се покаже по най-уникалния начин? Как отново можем да повярваме в себе си и своите изключителни възможности, въпреки внушенията на външния свят? Отговорите на тези още много други философски и житейски питания ще намерите в страниците на “Операция превъзходен” на младата варненска авторка Калина Радева.

Галерия “Арт Маркони” представя своеобразния мотивиращ наръчник, който дава ценни съвети как да се събудим и да се насладим на живота.

„Това не е книга, написана от известна знаменитост. Тя не дава препоръки, как да възпитавате децата си. В нея не са изброени изследвания и доказателства в защита на основната теза. Тя няма за цел да ви накара да се противопоставите на каквото и да било. Защото в нея вие сте главният герой” казва авторката.

“Операция превъзходен” успешно ще ви докаже, защо трябва да се чувствате напълно удовлетворени от вас самите и поради каква причина заслужавате всеки ден да ви се случват чудеса. Премиерата на книгата е утре от 18 ч. в галерия “Арт Маркони”.

източник: chernomore.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *