Партньор на Проватон
 Ако той прави това по време на секс, държи на вас

Ако той прави това по време на секс, държи на вас

Сподели в

Сексът се дели на два вида – хубав и не чак толкова. От какво зависи дали изживяването ще е приятно? От уменията, отдадеността на двамата партньори? Има една магия, една хармония, която не можем да установим с всеки партньор. Но срещнем ли този, с който хармонията се усеща още първите пъти, тогава разбираме, че сме нещо повече за него от секс играчка.

Ако той прави тези неща в спалнята, със сигурност държи на вас.

Гледа ви в очите, когато правите секс

Ако той търси зрителен контакт, докато правите любов, това е показател, че не ви приема като поредния сексуален обект. Когато един мъж среща погледа на партньорката си, търси го, означава че се слива с нея на едно друго ниво. Това се усеща, трудно е да се обясни.

Целувки по цялото тяло

Чувствените целувки, които не са бързи, а изучаващи всяка извивка на тялото ви, винаги оставят послание. На него наистина му е приятно и не иска да бърза. Той пътува от една част на тялото ви до друга. Чувствен, с нежни докосвания на устните.

Комуникира с вас през целия процес

По време на любовната игра или половия акт, той комуникира с вас не само с поглед, но се интересува от това дали ви е приятно, как ви е приятно. Думите му са нежни, гласът тих, чувствен… това е сигурен знак, че той държи на вас, че за него е важно да бъдете в пълен синхрон и удоволствието да е взаимно.

Създава романтична атмосфера, водеща до кулминация

Всеки път, когато ви предстоят интимни моменти, той не просто се втурва към секса, претупвайки любовната игра, а се е постарал да направи приятна атмосферата. Повече романтика, може би ви е сготвил нещо вкусно или сте посетили любим ресторант… Разговаряте дълго, гледате филми, преоткривате интимността на едно друго ниво.

Позволява на емоциите му да го владеят

Сексът с приятел с екстри и с партньор, който изпитва специални емоции към вас се различава много. По време на секс е трудно да контролираш истинските си емоции, когато ги изпитваш. Ако той се оставя на неговите, докато прави любов и актът е чувствен, изпълващ, всепоглъщащ, няма съмнение, че държи на вас.

Прави секса приоритет за вас

Дори да е уморен от работа, той все пак се опитва да поддържа страстта във вашата връзка. Напрегнати дни, срокове… Когато е с вас, той се опитва максимално да ви се отдаде и не дава приоритет на стреса и работата.

Прави всичко, което може, за да ви осигури комфорт и удоволствие

Ако не сте в настроение за секс, той не би настоявал, защото не е егоист. Също така никога няма да ви кара да се чувствате неудобно от голотата си и малките несъвършенства, които всяка жена вижда във фигурата си, просто защото обича всяка една част от вас, такава, каквато е.

източник: az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *