Партньор на Проватон
 6 съвета за пефектната Любовница

6 съвета за пефектната Любовница

Сподели в

След “скучната” Домакиня, преминаваме към огнената Любовница. Любовницата притежава магнетичната енергия, кяото привлича пари, възможности… мъже. Когато жената е изпълнена с енергия, сякаш всички врати на света се отварят пред нея.
Често обаче се оказва доста трудно да запазим това състояние в себе си. Действително има много енергия, но тя се изтича някъде и изчерпва силите и погубва желанието. НО! Имам съвети и за това как да запазите Любовницата в себе си.


Съвет 1:
Енергията ни се натрупва чрез интимните мускули. Затова първото нещо, което трябва да направите е интимна гимнастика.
Съвет 2:
Когато една жена е в състояние на “желание”, енергията й се повишава. Затова е необходимо да развивате в себе си желанието. Вземете лист и запишете желанията си. Започнете от най-простичките, като “Искам торта”, “Искам да гледам филм”. Не спирайте, ще се изненадата колко неща можете да поискате!
Съвет 3:
Осигурете си минимум три удоволствия на ден. Любовницата живее в удоволствие. Всичко, което й доставя удоволствие, храни енергията й.
Съвет 4:
Наслаждавайте се на самата себе се. Ухажвайте се. Любовницата трябва да носи красиво бельо, трябва да потдържа кожата си с козметика. Направете си маникюр, педикюр, прическа. Това ще ви помогне да влезете в състояние на Любовница.
Съвет 5:
Флиртувайте! Насладете се на мъжкото внимание и комуникацията с мъжете. Гледайте ги в очите, с усмивка.
Съвет 6:
Винаги бъдете във връзка с тялото си. Т.е. грижете се за него, разберете от какво има нужда – топло ли му е, удобно ли му е, изпитва ли напрежение и с какво се свързано. Говорете му. Попитайте го какво да облечете, какво да хапнете, кое колие да сложите.

Тези прости действия ще спестят енергията, която можете да насочите в осъществяването на най-смелите си желания.

Живейте в удоволствие!

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *