Партньор на Проватон
 Спортната кампания „Ваканция без грижи” ще се проведе във Варна

Спортната кампания „Ваканция без грижи” ще се проведе във Варна

Сподели в

Спортната кампания „Ваканция без грижи” ще се проведе на 10 август 2018г. на спортното игрище под спортна зала в морската градина. Предвидени са много занимания за деца на различни възрасти, като от 10:00 часа до 12:00 часа ще се проведат много спортни игри за деца на възраст от 5 до 12 години.

Игрите за най малките малчугани са: народна топка, скачане с чували, стрелба с водни пистолети и др. съобщиха от Националното сдружение на сираците в България.

На същия ден от 16:00 часа е предвидено и провеждането на футболен турнир за деца на възраст от 14 до 18 години. За поредна година дирекция „Спорт” на община Варна е партньор на спортната инициатива. Благодаря за подкрепата на директора на дирекция „Спорт” Кристиан Димитров и екипът му, каза Слави Михайлов, както и на всички добри хора, които направиха деветото издание на спортната кампания „Ваканция без грижи” факт. До момента турнири и състезания се проведоха в град Пордим и село Брест Плевенско, където бяха обхванати над 250 деца.

Инициативата се подкрепя с любезното съдействие на: Д-р Ангел Енчев, национална дистрибуторска компания „Мистрал”, бензиностанции „OMV”, „Албена” АД, „Nivea”, „Rubella”, „Long Chips”, „Dr. Gerard”, „Виктория груп” и сдружение „Маринела” и „Фенклуба на ФК Арсенал – Лондон в България”.

Инициативата има за цел да предложи алтернатива за уплътняване на свободното време на децата чрез спорт, и да създават нови приятелства чрез провеждането на турнирите. Деца от социалните центрове на Варна също ще вземат участие в състезанията заедно с връстници от семейна среда. Всички деца да поканени да вземат участие в организирана спортна проява.

източник: varnautre.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *