Партньор на Проватон
 Мъж реши да се раздели с жена си и й написа писмо. Отговорът, който получи го остави без думи!

Close up of woman’s hands writing in spiral notepad placed on wooden desktop with various items

Мъж реши да се раздели с жена си и й написа писмо. Отговорът, който получи го остави без думи!

Сподели в

Забавна история за края на отношенията между двама съпрузи, оковани седем години във веригите на брака, е напът да се превърне в хит в мрежата. Никъде не става ясно дали случката е истинска, но пък е много поучителна.

Главата на семейството решава да сложи край на брака си, защото половинката му не го забелязва. Пише й писмо, в което посочва всички причини, които са го принудили да вземе крайното решение.
Но отговорът, който получава, е повече от неочакван.

 

Скъпа съпруго!

Пиша ти това писмо, за да ти съобщя, че те напускам завинаги. В продължение на седем години бях добър и любящ съпруг, а в замяна нe получавах нищо.

Последните две седмици бяха много ужасни. Капката, която преля чашата, беше телефонното обаждане от шефа ти, който каза, че си напуснала работа.

Миналата седмица се прибра вкъщи и дори не забеляза, че съм с нова прическа, че съм приготвил любимото ти ядене за вечеря и дори съм обул новите си панталони. Ти хапна за 2 минути, изгледа всичките си любими сериали и си легна.

Отдавна не съм чувал да казваш, че ме обичаш. Не искаш да се занимаваш с нищо, което сплотява една двойка. Или се срещаш с някой друг, или вече не ме обичаш. Затова аз си тръгвам!

Твоят БИВШ МЪЖ

P. S. И дори не се опитвай да ме откриеш. Със сестра ти заминахме за Западна Вирджиния!

Не минава много време и обиденият мъж получава отговор от жена си. Това, което пишело в писмото й обаче го оставило без думи.

 

Скъпи, бивш съпруже!

Отдавна нищо не ме е радвало така, както твоето писмо. Наистина сме женени от седем години, въпреки че си много далеч от перфектния съпруг. Гледам сапунени сериали, за да заглуша непрекъснатото ти мрънкане. Впрочем, в последно време и това не помагаше.

ЗАБЕЛЯЗАХ новата ти прическа, но единственото, което ми се искаше да ти кажа, е, че съвсем си заприличал на старица. И тъй като мама ме е учила или да казвам само хубави неща, или да си мълча, предпочетох второто. А когато ми приготви любимото ястие, сигурно си ме объркал със сестра ми, защото от седем години не ям свинско месо.

Що се отнася до новите ти копринени панталони – обърнах се, защото на тях все още висеше етикета с цената – 49 долара. Сигурно е съвпадение, че сутринта сестра ми се обади и ми поиска 50 долара на заем.

Въпреки това, аз все още те обичах и се надявам, че можем да оправим отношенията си. Затова и когато спечелих 10 млн. долара от лотарията, напуснах работа и купих два билета за Ямайка. Но когато се прибрах вкъщи, видях, че те няма. Какво пък, сигурно нищо на този свят не се случва просто така.

Надявам се, че ще си щастлив в новия си живот. Адвокатът ми каза, че благодарение на писмото, което ми написа, няма да можеш да измъкнеш и цент от мен! Така че – късмет!

Твоята бивша, богата и свободна жена!

P. S. Не зная дали съм ти казвала някога, но сестра ми Карла се роди като Карл… Хубав ден!

И така, скъпи мъже, след тези редове се замислете много добре, преди да решите да напуснете половинката си. Може би е по-добре да дадете още един шанс на брака си?

източник: themainline.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *