Партньор на Проватон
 Защо е необходимо да правим интимна гимнастика?

Защо е необходимо да правим интимна гимнастика?

Сподели в

Вие правите ли интимна гимнастика? Сигурно си задавате въпроса: Защо ми е нужно това? Не само е нужно, дори е задължително, ако искате да подобрите здравето си и да увеличите удоволствието от секса. Ето защо е толкова важно:

1.Интимната гимнастика може да предотврати различните видове урогенитални заболявания, като снабдява с достатъчно кръв тазовите органи и заздравява тъканите.

2.Ако сте изгубили удоволствието от секса, това е отличен и сигурен начин да си го възвърнете или да го повишите. Ако редовно правите интимна гимнастика ще си осигурите по-ярки и интензивни усещания по време на секс.

3.Интимните упражнения поддържат женските хормони, а сме добре запознати каква роля играят те в настроението ни. Освен това общото ни благосъстояние се подобря – по-здрава коса и гладка кожа.

Image result for интимная гимнастика

4.Ако правите редовно гимнастиката си ще се чувствате по-женствена, сексуална, магнетична. Това е така, защото задвижвайки интимните мускули, се образуват феромони, които подсъзнателно оказват значително влияние върху противоположния пол.

5. Упражненията активират втория енергиен център (сексуалния център), който определя сексуалността и удовлетворението от живота като цяло.

6. Бонус за всички, които страдат от болезнен цикъл. Ето ви начин да намалите мъчителните менструални болки.

7. Тонизираните интимни мускули може да повлияят позитивно по време на бременност и раждане.

След всичко изброено, някои ще си кажат: “Защо ми е да правя интимна гимнастика, като мога да си правя редовно секс и да получавам същите “облаги”?”

Image result for интимная гимнастикаВсъщност, трябва да знаете, че сексът не тренира, а напротив – травмира интимните мускули. Когато мускулите са травмирани, производството на естествен лубрикант се нарушава, което може да доведе до инфекция, възпалителни процеси и др.


ВАЖНО!!! Не се препоръчва за бременни, родили наскоро жени или по време на цикъл.

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

1 Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *