Партньор на Проватон
 Танцът на пилон – еротика или фитнес

Танцът на пилон – еротика или фитнес

Сподели в

Танцът на пилон е по-известен като начин за жените да изкарват пари, съблазнявайки мъжете. Несъмнено всеобщото мнение за този вид професия не е особено добро. Въпреки това този вид танц придобива популярност в последните години като фитнес упражнения. Вече на много места се срещат студиа и фитнес зали, които предлагат тренировка по танц на пилон.

Резултат с изображение за poledanceТанцът на пилон под формата на фитнес упражнение, може да бъде доста различен от танците, предлагани в еротичните клубове. Включва редица акробатични тиркове и не е задължително да се извършва в сексуален контекст. Съчетава по-скоро сила, гъвкавост, баланс и координация. В общи линии осигурява тренировка на цялото тяло и всички фитнес предизвикателства.

Свързано изображениеНапредналите в този, вече спорт, правят упражненията с лекота и карат тези, които ги наблюдават да имат усещането, че е лесно. Сигурно се сещате, че никак не е така. Но пък за новите в този спорт има обучения за усъвършенстване на въртене на пилон и разработване на различните техники. Освен забавлението, което може да получите по време на такава тренировка, при редовно посещение, със сигурност ще се радвате и на секси, стегната фигура.
Инструктори предупрежадват, че първите няколко тренировки може да са малко скучни, но все пак трябва да се поставят основи за интересното. Ако сте достатъчно упорити и редовни, бързичко ще преминете към следващия етап.

Свързано изображениеБлагодаряние на собствена тежест, която пада основно върху ръцете, със сигурност ще изваете красиви ръце – рамене, бицепси, трицепси. В зависимост от движенията и техниките, които ще приложите по време на танца, гърдите и корема ви също ще се оформят доооооста добре.
Подобно на всяка друга тренировка, ефектът зависи от това, колко труд ще вложите. Не е задължително да ставате професионалистки, но със сигурност ще се забавлявате, а покрай забавлението ще оформите някое и друго мускулче.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *