Партньор на Проватон
 Мъжът и жената вулгарно…

Мъжът и жената вулгарно…

Сподели в

Незадоволеният емоционално и сексуално човек си личи. Реално погледнато няма да напиша нищо ново или нещо което не знаете, но това ще е моят синтезиран прочит на темата за секса, като причина за личното ни щастие и нещастие.

Наличието на бардаци, проститутки и жиголота още от най-древни времена доказват нуждата на всеки един от нас да освободи напрежението, посредством трансформиране на физическата умора, нервното изтощение и психическото претоварване в сексуално и емоционално освобождаване. Сам по себе си сексуалният глад е функция на гореизброените състояния в комбинация със сетивните ни възприятия.

Най-големите „препъни камъни“ в секса обаче се дължат точно на намесването на битието ни в „божиите работи“, оттам и сексуалната незадоволеност и „проблеми“.

Бракът и съжителството като елемент с голяма социална и репродуктивна значимост, ни внушават че имаме „сигурно“ поле за сексуална изява и че можем да бъдем задоволени в края на изтощителния ден… А къде остана значението на момента, настроението и състоянието на партниращият? А неговите нужди дали кореспондират точно в този момент с вашите? Ами ако той/тя предпочита да поспи?

Тогава започват компромисите, а с тях си отива и истинският секс – секс, който би трябвало хем да е споделен, непринуден, воден от импулсите и желан и от двамата, хем да е „гарниран“ с всеотдайност, страст и взаимна грижа и старание, за емоционалният и физически оргазъм на партниращият.

Продавачката от магазинчето на пазара или жената на съседа по-хубава ли е от вашата жена?! А колегата от офиса или застрахователният ви агент по-добър любовник ли е от вашият мъж?! Не!

И защо тогава всички имат, имали сме или ще имат някога любовници?

Заради нуждата…

Защото секса е силно зависим и подвластен на силата на внушението и най-вече липсата на взаимни битови проблеми освобождава мисленето ни до нива, които са способни да „кажат“ на ензимите да произвеждат повече от хормоните на щастието, и съответно тялото и умът да ги „усвоят“ и да им се насладят!

Чукането, свирките, лизането и другите сексуални действия и игри са нашето бягство от реалността и завръщането към заложените ни от природата първобитни потребности, наравно с нуждата от храна, борбата за оцеляване, приспособяване към средата и създаване на поколения.
Не знам защо хората (повечето) се страхуват да говорят открито за секса, а в съзнанието, мислите и желанията им той заема водеща роля, понякога изпреварваща и тази на парите.

Да, секса е водещ. Секса е важен! Секса е всичко! Защо мълчите за него? От какво ви е срам?

Табутата за секса не са наложени от църквата и министерството на културата, а от глупост, от нормите на прояденото и прогнило обществено устройство. От суетата, прераснала в лицемерие.

Наскоро гледах „Другият любовник“ на Франсоа Озон и в мен се затвърди усещането и разбирането, че в основата на всеки добър сценарий винаги темата за секса е умело преплетена в сюжетната линия и винаги е водеща в сценариите, особено на европейските „богове“ на киното: Фелини, Бергман, Алмодовар и „так дале“…Секса е нишката, която преплита реалността с въображението ни и чрез героите ни води към кулминацията в екранизациите дори на руското, японското и китайското кино.

Значи, културните различия поставят и паралела между нас като индивиди – тези, които приемат секса като библия на житието ни, и онези, които го отричат или поне омаловажават.

Тук ще отворя една скоба, че това че говоря и пиша само за хетеросексуални връзки и сексуална ориентация, и че не засягам в текста еднополовите партньорства и новите джендър трансформации и (само)определения на индивидите, не означава че не приемам техните предпочитания, или пък че омаловажавам и смятам за нищожни техните ценности и право на сексуална свобода. Просто нямам никакъв опит и нужната обосновка, за да го коментирам…

Знам само, че всеки намира своя път и ако това ги прави щастливи, то аз подкрепям с две ръце техният избор и „пускането на котва“ на „другият бряг“.

В леглото всички са равни, казват! Е да, ама не!

Ако всички имаме еднакви природни дадености, то не всички имаме еднаква чувствителност и не получаваме и излъчваме еднаква енергия, за да можем да правим каквито и да било сравнения.
Много коментирано напоследък е дали „Размерът има значение“, дали и защо външният вид влияе и доколко средата, определя съзнанието ни, оттам и развиваме усет, опит и „знания“ по темата…Със сигурност знам едно нещо – потенцията на мъжа е пряко зависима от най-сината ерогенна зона у жената – мозъка, от душевността и, от нейното отношение към него, от социално-битовите елементи, от заобикалящата среда, душевен мир, психологическа настройка, а „добрият“ външен вид, материалното състояние, алкохолът са катализатори само в определени случаи. Предполагам, че същото важи и в обратната конфигурация от гледната точка на жените?!

Срамът като ограда

Срам „п*тка не е*е“, както казваше един приятел…

Има случаи, в които жените и мъжете с ниско самочувствие и не толкова фрапиращо-добро телосложение и красив външен вид, са много по-добри любовници и ни карат да изпитваме най-дълбоките усещания, незабравими оргазми и да достигаме до екстремни емоционални състояния. Знаете ли защо това е така? Мисля че имам своето обяснение.

Тези хора ви ценят! Заради отношението, при все че те не са дори близко до „идеалната“ жена или мъж. Оттам нататък е лесно – дори ниската им самооценка, подкрепена от вашето добро отношение, галантно ухажване и внимателен подход могат да ви отворят всички врати към рая…

Супер срамежливите хора носят необикновен заряд, но не всеки може да подпали „фитила“ или вагината им…Отчасти заради ниското самочувствие и самосъжалението, тези хора получават много рядко предложения, а самите те минимизират предложенията към тях и се дистанцират от „задругата“ на сексуално-зависимите.

Срамът от близката интимност и ласките с уста по гениталиите на другите не са породени само от предразсъдъци или случка в миналото с присъстващ елемент на лоша хигиена. Ако някой ви изтъкне това като причина, даже не опитвайте да го оборите.
Който се срамува – няма да „излети“ и никога няма да достигне онази близост с партньорът си, която ще му даде „горивото“ да се изстреля в космоса…

Тези хора неволно стават сексиопати! Попадайки най-накрая в ситуация и връзка, която ги приближава максимално до „вратата към рая“ и им създава душевен и телесен комфорт, те са в състояние да направят човека до себе си супер-сексуално-емоционално задоволен. Шансовете за това обаче са минимални, било-то заради ниското самочувствие и самооценка, било-то заради ограничаване на енергийните вълни и възможностите си/ни и накрая попадайки в категорията „самотници“.

Самотата, като резултат

Самотата настъпва тогава, когато съберем срамът, страха, суетата, желанието да „успеем обезателно“ в живота и докато правим компромиси със себе си, за сметка на „благата“. Затова ще се увеличава броят на хората, които и да не живеят сами, се задоволяват сами. Затова и сексуалната революция се превърна в икономическа „стратегия“ и средство за забогатяване.

Докато не се разбере и изкорени проблемът, хората ще продължават да наблягат на порното, ще съжителстват, но няма да се опитват да достигат нови сексуални висини. Ще се продават все-повече вибратори, докато броят на незадоволените сексуално ще расте. За засищане на емоционалният глад си има други „лекарства“, за тях ще пишем друг път.

Егоизмът като неутрализатор

Егоизмът в леглото или което и да е друго място, на което се провеждат инцидентно или „планирани“ сексуални упражнения и се разменят ласки, е най-силният антидот на интимността.

Егоист човек в живота е егоист и в леглото. Докато не помислите първо за радостта и блаженството на другият, никога няма да усетите върху себе си истинското блаженство от споделеният и не задължителен едновременен оргазъм.

Не съумеете ли да накарате партньорът си да избухне във водовъртеж от прекрасни усещания и избликващ от недрата му водопад от екстаз, вие просто ще „свършите“ както всеки друг.
Ако обаче искате да усетите „специалното“ на всяка сексуална игра, то независимо от всички други фактори и условности които я съпътстват – спрете да бъдете егоисти. Раздайте се и се отдайте. На момента, на човека, на опиянението…Едва тогава и само тогава можете да получите наслада и тя ще бъде взаимна, гарантирано!

Всички други случаи, в които си внушавате че получавате такава, най-вероятно си я купувате, по един или друг начин, с едни или други средства…
Накратко и за ролята на „курвите“ и гейшите…
Самият акцент, който поставям дава отговор още преди да задам въпроса.

Ако не ви се ходи до библиотеката и ви се стори твърде неуместно и вече нетрадиционно, моля отворете интернет браузър – > Google – > geisha и ще получите сто шейсет и три милиона отговора. Най-важният от тях според моето скромно мнение е, че основата на думата е Art (да ви превеждам ли?) а geiko & mаiko всъщност не са проститутки, а представителите на най-висшата и изтънчена сексуална култура в света на изгряващото слънце.

Горещо препоръчвам да изгледате филма(който не е) и да прочетете за ролята на това изкуство за просперитета и успехът на нацията им. Мислите че няма връзка ли? I have a doubt…
И съвсем, съвсем накрая – съветът на „Доктор Бо“: Не приемайте никога сексът като даденост и не пропускайте възможност да го „практикувате“. Открийте какво (и с кого) ви харесва да правите и това ви прави щастливи и го правете „до припадък“. Говорете открито за това и експериментирайте.

Забравете срама, суетата, гордостта и загърбете егото си и ще достигнете съвършенство…

Не бъдете егоисти и ще бъдете щастливи! Дайте и ще получите, искайте и ще ви се даде!

И най-накрая, вместо епилог ще цитирам една много близка до сърцето ми жена, в откровен разговор за секса:

„Като космодиск-а – не знаеш защо и как, но действа!
Първо усещаш едно леко затопляне, после всичко става песен!“

източник: rozali.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *