Партньор на Проватон
 Какви любовници са мъжете от различните зодии

Какви любовници са мъжете от различните зодии

Сподели в

Астрологията може да предскаже и какви любовници сте в леглото, според зодията ви. Затова, ако искате да разберете какъв е той в леглото, достатъчно е да знаете каква зодия е:

Овен
Искат винаги да имат контрол и много лесно се вълнуват. Нетърпеливи са, понякога егоисти в секса и това може да предизвика проблеми във връзката. Но ако знаете как да ги възбудите, нито един друг любовник няма да ви даде по-страстни моменти от Овен.
За да предразположите този знак не трябва да се срамувате. Покажете му, че сте интелигентни и бъдете спонтанни, защото нищо не възбужда Овните повече от непредсказуемост.

Телец
Това е най-мъженственият знак от всички, а и най-добрият любовник. Апетитът за интимност при Телец е огромен, а сексът за него е, като да се отдадете на добра храна, което трябва да ви отнеме много време.
За да предразположите Телеца, дарявайте го с много подаръци.

Близнаци
Ако искате умни хора, Близнаците са знакът за вас. За да постигнете нещо с Близнаци, трябва да сте интелигентни и изобретателни . Те са господари на флирта и може много лесно да попаднете на техния чар. Умственият капацитет ги прави изключително креативни любовници, така че никога няма да ви бъде скучно с тях. Уверете се, че и вие няма да сте им скучни, защото постоянно търсят промени и забавления.
За да предразположите Близнаци, раздавайте комплименти и се фокусирайте върху техния ум. Потърсете съвет от тях и не забравяйте да предизвиквате тяхната интелигентност.

Рак
Това е най-емоционалният и най-чувствителният знак от зодиите. Раците имат нужда от леки и нежни докосвания и дълбока емоционална връзка, както и партньор, който се грижи за тях и който винаги е на разположение. Те са нежни и внимателни любовници, но ако изневерите на доверието им, ще направят всичко, за да ви отмъстят . За да се харесате на Рак, фокусирайте се върху романтична атмосфера и чувствителност. Те се радват някой да се грижи за тях.

Лъв
За много хора, този знак е най-добрият любовник. Лъвовете са много страстни и имат огромно сексуалната увереност и сила. Винаги предприемат контрол в леглото и изпробват различни сексуални удоволствия.
Постоянно ги обсипват техните партньори с подаръци и внимание. Съблазняването на Лъвът е много просто – те имат нужда от констатно внимание.

Дева
Ако сте готова да се отдадете до край, нито един друг любовник няма ви позволи това как Девата. Те изглеждат студено и спокойно , но са много чувствителни. Въпреки това,за много хора не са идеалния знак за най-добър любовник. Девойките стават обсебени от една личност и се влюбват завинаги.
За да се предяви Дева, бъдете колкото можете по-чисти и спретнати. Това е наистина важно.

Везни
Като личности, които искат да отговарят на другите , Везните са много внимателни и всеотдайни любовници. Те са много романитчни , но бъдете търпеливи с тях и се опитайте да изпълните техните фантазии. Тъй като флирта за тях е нещо естествено , искат много да експериментират в леглото.
За да се харесате на Везни , активирайте и класическа романтична история. Трябва да сте сложни , учтиви и внимателни. Защото и самите те са привлекателни , трябва да покажете , че можете и вие да бъдете привлекателни и че имате свой собствен стил .

Скорпион
Скорпиона е най-сексуалната зодия. За много хора Скорпионите определено са най-добрия любовник от всички останали знаци. Те имат магнитен , неустоим чар във физически смисъл , но може да изглеждат и емоционално недостъпни.
Да привлечете Скорпион е изключително трудно , тъй като притежават неустоим чар и манипулативна власт , те са тези, които най-често съблазняват

Стрелец
Този знак е вдетинен и е в настроение за игра , но като любовник може да бъде много творчески. Те остават винаги млади по сърце , затова са отворени за различни експерименти в леглото. Нямат навика да запазят връзка , така че ако търсите отличено приключение , това може да бъде истинския знак за вас.
За да се привлече стрелец , фокусирайте се на тяхната половина и бедрата защото обожават там да бъдат докосвани . Имайте хлабав подход към живота и отлично чувство за хумор и те веднага ще падат в ръцете си.

Козирог
Козирога е много специален и трябва да бъде наистина влюбен , за да се впусне във физическа интимност. Козирогът често не е отворен за нови експерименти , но истински плюс за вас е, че са стабилни и лоялни партньори за цял живот.
За да се впечатли Козирог, постарайте се много , и карайте бавно. Акцентирайте на малки кратки докосвания и погледи и не им давайте все наведнъж.

Водолей
Този знак ви обича заради тялото и наистина не се интересува дали когато правите секс сте във връзка или не. Те искат луди физически приключения и непредсказуеми романси . Те също се считат за едни от най-добрите любовници в зодиака.
За да се влюби , бъдете недостъпни.

Риби
Рибата предлага емоционална връзка , пълна с изкушения и романтика. Те са наистина спокойни и искат спокоен , щастлив партньор. След като намерят такъв тип партньор , те с удоволствие ще решават всички спорове и разногласия с отличен секс.
За да ги впечатлите , бъдете агресивни. Те са по природа мързеливи и не искат много игри , така че ще трябва сами да измислите нещо интересно.

източник: themainline.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *