Партньор на Проватон
 8 съвета за перфектното Момиче

8 съвета за перфектното Момиче

Сподели в

Състоянието на момиче е едно от най-естествените женски състояния. В него ние сме способни да чувстваме и правилно да изразяваме нашите емоции. Момичето е с отворено сърце. Тя е вдъхновена от самия живот. Ето защо й е толкова лесно да вдъхновява и мъжете около нея. Едва, когато в нас се прояви състоянието на Момиче, в живота ни идва истинскита, искрена любов.

Има някои основни стъпки, които да направим, за да влезем в състояние на Момиче:

Съвет 1:

Простете на тези, които са ви обидили по един или друг начин. За целта не отричайте обидата. Напротив. Дайте си правото да поговорите за това, дори да поплачете. Без значение сами, с приятелк/ка или терапевт. Колкото повече осъзнавате случващото се, толкова по-бързо идва прошката.

Резултат с изображение за beautiful girl big heart
Важно е да можете лесно да се освобождавате от негативните неща. Освободете се от отрицателните спомени и отворете място за нови и щастливи преживявания.

Съвет 2:
За Момичето деството е един от най-силните ресурси. Поддържайте топлите спомени от детството, споделяйте ги.

Съвет 3:
Когат мечтаем, в главата си създаваме картина за бъдещето. Колкото по-смели и по-ярки са мечтите, толкова по-светъл ще бъде животът ви. За целта – най-малко по 10 мин. на ден, обърнете внимание на мечтите си… С усмивка на лице, разбира се! 🙂

Съвет 4:
Говорете за любовта си! Погрешното вярване, че не трябва да се говори за любовта блокира щастието ви. Изповядайте любовта си към близките си – родители, деца, приятели.
Същото важи и за действията – не се страхувайте да покажете любовта си. Помощ, подарък, дори едно докосване може да бъде признак на любов.
Съвет 5:
Наслаждавайте се на живота, забавлявайте се. Ходете на ексурзии, на кино, спорт, партита, разходки… Всичко, което ви кара да се чувствате щастливи – Правете го!

Резултат с изображение за happy beautiful girl
Съвет 6:
Често живеем в очакване на празници. А защо да не си ги създадем сами? Момичето веднага ще си измисли празник – празник на красивата коса, празник на виното, маратон по готварство с дрескод пижами. Има толкова много причини за празнуване, просто трябва да се огледаш!
Съвет 7:
Ярките цветове носят настроение. Същото като това в душата на Момичето. Затова носете повече ярки цветове.
Съвет 8:
И нещо много интересно – създайте си по-често контакт с водата. Чрез водата ние се пречистваме. Например взимаме си душ след тежък ден и някак си ни олеква. Ако живеете близо морето – плувайте, ако ли не – има и басейни, напълнете си вана с ароматни соли, стойте по-дълго под душа. Без значение къде, важното е хубавичко да се “накиснете” и да позволите на водата да отмие всичкия живтейски товар от вас.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *