Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 6 – 12 август 2018

Любовен хороскоп за 6 – 12 август 2018

Сподели в

Първата седмица на новия месец ще ни донесе изненади и промени в любовта. Те ще се дължат на Венера, Сатурн, Уран и Меркурий. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

 

Овен

Венера ще се премести във вашия партньорски сектор и това ще направи любовния ви живот интересен. Слънчевото затъмнение във вашия любовен сектор ще докосне ретроградния Меркурий, който също се намира в тази част на графиката ви. Много е вероятно стара любов да напомни за себе си и да се влюбите отново.

 

Телец

Нестабилност очаква представителите на зодия Телец в първите дни на новия месец. Уран, планетата на разтърсванията ще заеме ретроградна позиция във вашия знак. С промяната на посоката на Уран вероятно ще изразите най-радикалните части от тази енергия. Това означава внезапна промяна в посоката на нещо в живота ви. Относно взаимоотношенията, това може да означава внезапно разпадане на връзката или започване на нова. В някои случаи и двете. Никога не казвайте никога.

Близнаци

Добри новини за необвързаните Близнаци. Венера ще се премести в любовния ви сектор и така ще се задържи до 9 септември. Обикновено това е невероятна възможност. Въпреки това, тази седмица планетата на любовта ще отстъпи на Сатурн, предизвиквайки несигурност и уязвимост по отношение на интимността. Може да срещнете някого, но да се държите резервирано. Следващата седмица може да промените решението си или да осъзнаете нещо, което дотогава не сте разбирали. Бъдете отворени за любовта.

Рак

Раците ще могат да посрещнат новата седмица с повече дъжд що се отнася до любовта. Ситуацията във връзката ви може да не изглежда много оптимистична. Въпреки негативността на партньора ви, вие ще виждате светлина край себе си. Запазете положителните си вибрации, защото те могат да предразположат любимия човек.

Лъв

Космически сили ще променят живота ви. Слънчево затъмнение във вашия знак ще ви накара да достигнете следващо ниво, да направите забележителни промени. Онова, което трябва да осъзнаете е, че преди да можете да се възползвате от тази възможност, трябва да изясните мислите и желанията си, като това включва най-вече любовния ви живот.

Дева

Когато става въпрос за любов, Девите ще бъдат негативно настроени. Някои от вас сякаш са спрели да вярват в истинската любов, може би, защото в миналото са били разочаровани. Нека те не провалят сегашната ви връзка. Ако сърцето ви е разбито, не забравяйте, че това е заради любовника ви, не заради любовта.

Везни

Венера навлиза във вашия знак и така ще се задържи до 9 септември. Независимо дали сте необвързани или имате половинка, няма да се чувствате добре в любовта. Това ще се дължи на Сатурн, който ще породи във вас съмнения и несигурност. За щастие тези усещания няма да продължат дълго. Опитайте се да не захранвате тази несигурност.

 

Скорпион

Скорпионите ще се чувстват като в любовен капан. Вероятно защото имат взаимоотношения с някого, с когото знаят, че не могат да бъдат. Разбира се, това може да е любовна афера, но може да се окаже и друг вид ситуация, която трябва да пазите в тайна, може би колега. Каквито и да са подробностите, тази седмица може да усещате тежест по отношение на любовта. Какво ще направите, за да го промените?

Стрелец

Стрелците ще преминат през любовни разочарования. Може би те ще се дължат на факта, че във връзката те са по-даващата половинка, а реципрочността е задължителна за любовната хармония. Това ще ви накара да поискате съвет от близки приятели. Каквото и да ви посъветват, не забравяйте, че комуникацията с половинката е много важна.

 

Козирог

През тази седмица може да постигнете успехи в работата, но не и в любовта. Това е така, защото подходът ви към всичко останало е стратегически. Козирогът никога няма да спре да се изкачва към върха на планината. За съжаление, любовта не работи по същия начин, както вашия професионален живот. Стратегията и романтиката просто не се смесват.

 

Водолей

Вашият любовен живот е на път да достигне съвсем ново ниво. Но първо ще трябва да се подготвите психически. Слънчевото затъмнение попада във вашия сектор на ангажиментите, което ще даде абсолютно ново начало на любовта ви.

Може да поемете по-голям ангажимент към партньора и да заживеете заедно, да се сгодите или дори да сключите брак. От друга страна благоприятните събития може малко да се забавят заради ретроградния Меркурий.

Риби

Рибите ще имат желание да създадат дълбока, еротична и богата връзка с някого. Проблемът обаче е, че страховете ви ще надделеят над желанията. Дали има от какво да се страхувате? Любовта е емоция и страст, нали?

 

източник: аz-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *