Партньор на Проватон
 Как да устоим на ретрограден Меркурий

The gongs after a gong meditation performance at Living Yoga

Как да устоим на ретрограден Меркурий

Сподели в

Отново сме в период на ретрограден Меркурий. Тази година ни се случва по-честичко от обикновено. Но спокойно! Не е казано, че с Меркурий и животът ни трябва да тръгне наобратно.
Действително всички сме повлияние от ефекта на ретрограден Меркурий. Традиционно, този период се свързва с чувство на неудовлетвореност. Всъщност, това е отлично време за размисъл върху миналото. Интуицията ни е по-силна и съвпаденията могат да бъдат извънредни.
Меркурий е планетата, която управлява комуникациите, пътуванията, договорите, автомобили и др. Така, че по време на ретрограден Меркурий, по-добре избягвайте пътувания и подписване на договри. Обърнете внимание на плановете си, анализирайте ги и ги обмислете. След като Меркурий се върне в редицата, тогава може да взимате кардинални решения.
Разбира се, не можем да спрем да живеем в този период, но като цяло трябва да го караме, както се казва easy. Опитайте се да не се напрягате и просто бъдете подготвени за по-яростни хора и сложни комуникации.
Ние хората сме свикнали винаги да търсим вината за несполуките ни в нещо или някой друг. Всъщност всичко си зависи от нас. Вместо да обвиняваме ретрограден Меркурий за “лошотиите”, можем да се възползваме от този период, като го отделим за размисли, да си отделим време за нас си, за релакс.
Чудесен начин да запазите душевния баланс в период на ретрограден Меркурий е да посещавате групови занятия, които пречистват съзнанието и успокояват духа. Например гонг-медитация, йога-терапия и различни от този вид.

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *