Партньор на Проватон
 8 съвета за перфектната Кралица

8 съвета за перфектната Кралица

Сподели в

Да бъдеш Кралица си е голяма отговорност. А да си имаш такава вкъщи – лукс. Както вече сме обсъждали, състоянието на Кралица е основна част от женската същност. Това състояние трябва да се тренира и развива. Това може да стане и с най-простичките неща в ежедневието. Ще останете изненадани как лесно може да събудите Кралицата в себе си.

Резултат с изображение за woman with crown
Много често избираме размъкнати, стари, но удобни дрехи за вкъщи. Е, пак може да са удобни, но поне да бъдат красиви. Нека ви карат да се чувствате привлекателни.

Наблюдавайте стойката си. Не може да отречете, че след като повдигнете брадичка и изправите рамене, вътрешното ви състояние автоматично се трансформира и походката се променя незабавно. Вътрешното усещане засяга външността и обратно!

Не се хранете в движение. Дори си купете красив сервиз. Дори и да мислите, че това не помага, тъй като никой, освен вас не го вижда, по този начин тренирате вътрешното си усещане за достойнство и със сигурност ще повлияе на отношението на другите към вас.
Същото важи и за спалното бельо: трябва да е луксозно. В края на краищата, кралица си ляга в това легло, нали?

Свързано изображениеДумите са отражение на нашия вътрешен свят. Ние ги формираме с помощта на мисли, а мислите се изразяват с думи. Затова включете в речника си силни думи, като: величествено, невероятно, незаменимо и т.н.
И съответно изключете жаргонните думи.

Избирайте себе си. Ако не можете, научете се да казвате “НЕ”. Кралицата винаги преследва собствените си интереси. Това разбира се, не означава, че трябва да сте егоистка и да пренебрегвате, и нарушавате интересите на другите. Кралицата просто слуша интуицията си и взима решения въз основа на здравия си разум.

Осъзнайте победите си. Ако трябва си направете дневник, в който да си записвате всички постижения, дори и най-малките. Добре е да си ги препрочитате. За това най-доброто време е сутрин. Нека денят ви започне със самочувствие и осъзнаване на това какво можете!
Не ревнувайте и не се сравнявайте с другите! Това не е кралско!

Натройте Кралицата във вас от сутринта. Погледнете се в огледата и й кажете: “Добро утро, Ваше Величество!”. И не забравяйте да се поглезите с кралска закуска.

Никога не забравяйте, че състоянието на Кралица не е горд човек, който гледа надменно от високо към всички останали. Кралицата е жена, която си дава сметка, че е ценна, живее със собствените си правила, но не нарушава правата и чувствата на другите!!!

 

Ка́трин Арейби

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *