Партньор на Проватон
 „Варна Мега Рок“ става тридневен

„Варна Мега Рок“ става тридневен

Сподели в

Впечатляващо шоу обещават организаторите на първото издание на ‘ Варна мегарок” в нощта, в която на сцената ще излязат музикантите от финландската симфонично пауър метъл група Nightwish.

Като подарък към публиката ще има още една, освен предвидените две вечери на 18-и и 19-и август -безплатна за всички, които са си закупили билета за феста. На 17-и август вечерта на пристанището ще забият само варненски групи. Очкава се над 15 000 души да посетят последната вечер на събитието, на която хедлайнери ще са скандинавските метъл величия Nightwish и властелините на тежките струни Apocalyptica. 10 000 души пък вече са закупили своите билети за нощта на Глен Хюз, който е подготвил специален репертоар изключително с песни на легендарните Deep Purple.

Преди него на сцената в морксата столица ще се качат българските звезди Б.Т.Р., които ще забият специалния си концерт „Невидими стени“, с който пътуват от началото на годината и е посветен на новия им едноименен албум. Над сто униформени ще обезпечат сигурността на събитието в основните фестивални дни, разказа Цонко Цонев – Кметъла, който до преди няколко години организираше фестивала в Каварна, а сега е част от организацията на „Варна Мега Рок“. Това ще е първото огромно събитие от световно ниво за рок музиката във Варна. “Вече печели туризма във Варна покай събитието. Имаме продадени стотици билети в чужбина. След фестивала Варна ще застане много сериозно на световната рок карта“. Един от първите 3000 фена, закупил билет за фестивала, ще си тръгне с чисто нов мотор подарък, стара традиция, която Цонко Цонев спазва и в новото си събитие.

източник: novavarna.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *