Партньор на Проватон
 ТОП 3: Къде да правим секс през лятото

ТОП 3: Къде да правим секс през лятото

Сподели в

В разгара на лятото сме и хормоните бошуват. Времето, в което страстта е най-силна и достига скалата до 10. Затова помислете за нещо различно. Изберете място, където да се отдадете на нежни ласки, но нека не бъде леглото.

НА ПЛАЖА

Това може би е класика, но каква! Мислите, че не е най-удобното място заради пясъка, но за сметка на това е романтично по всяко време на деня. Освен това секс на открито е едно наистина вълнуващо преживяване. Ако сте от смелите, може да опитате през деня, но ако сте от романтиците – отидете на плажа през късните часове на нощта, когато няма много хора, а единственото, което се чува, са вълните на морето. Това е моментът! Отдайте се на любов…

В ПАРКА ИЛИ ПЛАНИНАТА

Това е още едно предложение да си размените нежни ласки на открито. Изберете някой по-спокоен парк, където не минават много хора или ако сте любители на планината – покорете я. Сред природата винаги е хубаво. Ще усетите прилив на енергия и живот. Хубавото е, че тук няма пясък и не е толкова неудобно да полегнете.

В БАСЕЙНА

Винаги е хубаво, когато водата гали кожата ви. Отново сте на открито и е време да спрете с плуването, а да се отдадете на любов. Лято е! Сега е моментът да разчупите стереотипа и да избягвате леглото за секс. Ако имате място, където често ходите заради басейна, пробвайте там. Изчакайте да не е в час пик, когато всички са решили да се къпят. Малко преди залез слънце е най-подходящият момент.

източник: woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *